FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA / NICI O DESPARTIRE FARA SCANDAL IN GHENCEA

"Sa aduci banii inapoi!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 decembrie 2007 00:00

Dezvaluire- soc: Badoi nu poate parasi Steaua, desi este pe lista neagra, pina nu returneaza toti banii pe care i-a incasat in ultima jumatate de an, atit cit a stat in Ghencea! Cum s-a ajuns aici? Mijlocasul a mers joi seara in biroul presedintelui Valeriu Argaseala pentru a pune la punct despartirea. "Am oferta de la Timisoara...", si-a inceput Badoi speech-ul.

Argaseala: "Sa nu zici ca-ti cerem banii"
El a fost intrerupt de seful Stelei. "Da, stim, numai ca mai trebuie sa indeplinesti o conditie pentru a te lasa sa pleci. Trebuie sa dai inapoi clubului banii pe care i-ai cistigat la Steaua pina acum, altfel nu pleci nicaieri", i-a spus Argaseala. Badoi a ramas fara replica. "Poftim?", a fost tot ce a putut spune mijlocasul care a fost trecut pe linie moarta in ultimele doua luni.

"Ar fi bine sa nu le zici celor de la Timisoara de acest lucru, sa ramina intre noi", a fost ultimul sfat pe care seful Stelei i l-a dat fostului rapidist. Badoi a parasit incaperea bulversat de "propunerea" conducerii clubului, nu inainte insa de a-i transmite lui Argaseala ca nu va accepta sa dea inapoi nici un dolar dintre cei incasati pe perioada cit a stat la Steaua. "Daca nu returnezi suma respectiva, atunci o sa joci la echipa a doua, in Liga a III-a", a fost ultimul cuvint al lui Argaseala. Badoi n-a raspuns ieri la telefon pentru a comenta situatia.

Ce bani trebuie sa returneze
Suma (dolari) Ce reprezinta
150.000  prima pentru Liga Campionilor
30.000 prima de instalare
35.000 salariul pe primele 3 luni
215.000 TOTAL

DIALOGUL ZILEI
Badoi: "Nu-mi dati drumul sa plec daca nu aduc banii inapoi? Foarte bine, o sa ma prezint pe 8 ianuarie la reunirea echipei, ca eu n-o sa va aduc nici un ban"
Argaseala: "O sa vii la reunirea echipei, dar la cea de la echipa a doua, din Liga a III-a, pentru ca acolo joaca Steaua 2"

Tactica Stelei e mai veche
Badoi nu este primul jucator amenintat cu trimiterea la echipa a doua in cazul in care nu se supune deciziilor clubului. Cu Gigi Becali patron, primul pe aceasta lista a fost Neaga. In ianuarie 2005, Steaua dorea sa-l vinda in Coreea, insa jucatorul nu a acceptat in prima faza, dar avind ca alternativa Steaua II a semnat pentru gruparea asiatica. Apoi, Carlos si Andrey, care, desi erau pe lista neagra, nu doreau rezilierea contractului. Primul doar a fost amenintat cu echipa a doua, in timp ce brazilianul chiar a fost trimis in Liga a III-a.

Ar juca la Insuratei si Ianca
Daca Badoi va ajunge in cele din urma la echipa a doua a Stelei, atunci in retur ar fi nevoit sa joace cu echipe precum Viitorul Insuratei, Abatorul Slobozia sau CSO Ianca, toate facind parte din Seria a doua din Liga a III-a. Badoi a evoluat pina in anul 2000, cind avea 25 de ani, in Divizia C, la Turris Turnu Magurele, dupa care s-a transferat la FCM Bacau.

Ilie: "Sint niste comisioane"
Adrian Ilie a confirmat ieri dezvaluirea GSP. "Badoi trebuie sa dea niste bani inapoi, da, asa este. Nu este vorba chiar de toata suma, ci de niste comisioane, e chiar normal sa se intimple asa", a spus Ilie. (Andrei Craitoiu)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează