FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

“Să bea cît vrea el!”

Articol de , - Publicat vineri, 25 aprilie 2008 00:00

Prins iar băut la volan, Bozovici e apărat de Taher, care spune că muntenegreanul e tînăr şi liber să bea. Copos are altă părere.

Acţionarul majoritar Fathi Taher a sărit în apărarea lui Bozo­vici după ce fundaşul stînga a fost din nou prins băut la volan, ieri di­mi­neaţă. “A jucat cumva Bozo la Ur­ziceni? Nu? Atunci e liber să bea, pen­tru că e tînăr. Toată lu­mea mai gustă cîte ceva. De ce să nu bea şi jucătorii un pahar?”, a spus Taher.

Omul de afaceri iordanian a gă­sit şi soluţia pentru a evita astfel de in­cidente în viitor. “Problema nu es­te că a băut, ci că s-a urcat la vo­lan. Acum sînt în Dubai, însă cînd revin în ţară îi voi angaja un şo­fer personal care să-i conducă ma­şina după ce bea”, a declarat ior­danianul.

“Sichitiu e de vină”
Celălalt acţionar din Giuleşti, Geor­ge Copos, nu a fost la fel de înţe­legător şi i-a dat lui Bo­zo­vici ultimul avertisment: “L-am ier­tat de două ori, dar acum trebuie să plă­tească! Voi decide împreună cu dom­nul Constantin Toma, preşe­din­tele CA, cu ce sumă va fi amendat”. Copos a mai anunţat că şi Grigore Sichitiu, pe care îl con­si­de­ră vinovat de lipsă de implicare în viaţa extrasportivă a jucătorilor, va fi amendat: “Mă adresez Poliţiei Ru­tiere şi cer şi suspendarea per­mi­su­lui de conducere al domnului Si­chi­tiu. E la fel de vinovat ca şi Bozo. Dîn­sul trebuia să-i verifice pe fot­ba­lişti la 12:00 noaptea, să vadă da­că sînt acasă”. “Domnul Copos e mă­mos şi crede că jucătorii pro­fe­sionişti au nevoie de baby-sitter, post care în organigrama Rapidului nu există”, a replicat Sichitiu.

Bozo a băut o sticlă şi jumătate de vin
Joi dimineaţă, în jurul orei 03:20, Bozovici a fost surprins de po­liţişti în timp ce conducea băut. În urma testării s-a dovedit că ra­pi­dis­tul avea o alcoolemie de 0,25 mi­ligrame de alcool pur în aerul res­pirat, echivalentul unei sticle şi jumătate de vin! Poliţiştii l-au amendat cu 225 de lei şi i-au suspendat permisul de conducere pe 3 luni.

1.500 euro este suma cu care va fi amendat Bozovici pentru incidentul de ieri dimineaţă

“Am băut trei beri cu un prieten, într-o cafenea, să sărbătorim victoria cu Urziceniul. Cînd mă întorceam acasă, m-a oprit poliţia”
Vladimir Bozovici fundaş Rapid

“Bine că i-au luat permisul lui Bozovici, aşa va sta şi el mai mult pe acasă. Nu renunţăm la el pentru că e un jucător valoros, însă va plăti”
George Copos acţionar Rapid

“De data asta, Bozo nu mai scapă! Vom aplica regulamentul şi îl vom amenda
Constantin Zotta director general Rapid

Afectat că nu a jucat
Surse din anturajul jucătorului au dezvăluit că ieşirea lui Vladimir Bozovici din noaptea de miercuri spre joi se datorează faptului că nu a evoluat la Urziceni. Fundaşul rapidist a avut o infecţie la un­ghi­e, la piciorul drept, motiv pen­tru care a fost menajat de antre­no­rul Marian Rada. Bozo a vrut în­să să forţeze şi chiar a avut o dis­cuţie aprinsă cu Rada pe aceas­tă temă, părăsind nervos vestiarul.

Episodul III
Vladimir Bozovici nu se află la primele probleme cu alcoolul. După ratarea calificării în grupele Cupei UEFA, în faţa lui FC Nurn­berg, jucătorul muntenegrean a petrecut într-un club bucureştean pînă tîrziu, alături de atacantul camerunez Pierre Boya. Un alt episod s-a petrecut după derbyul din Ştefan cel Mare, cu Dinamo. În acea seară, Bozovici a fost oprit de Poliţia Rutieră pentru un control de rutină, iar în urma efectuării alcoolemiei s-a dovedit că băuse.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
 •  25 Aprilie 2008, 15:48

COPOS=PENIBIL TAHER=PROFESIONISM DACA COPOS NU MAI ESTE ACTIONAR MAJORITAR DE CE COMENTEAZA IN CONTINUARE? INSEAMNA CA RAPIDUL INCA E AL LUI SAU EL NU POATE SA STEA DEPARTE DE CLUBUL CARE L-A RIDICAT UNDE ESTE! SA NE LASE COPOS CA STADIONUL ALA A AJUNS MAI RAU CA INAINTE

 •  25 Aprilie 2008, 14:34

ba ,esti prost rau de tot,ori esti gaozar.romanul dupa ce este o putoare ordinara mai este si rasist

 •  25 Aprilie 2008, 11:42

lipsa totala de profesionalism si iresponsabil pe langa faptul ca sunt jucatori de mana a 2 a mai sunt si alcoolici bravo divizia A toti o apa si un pamant

Vezi toate comentariile (12)
Comentează