FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID

"Sa fim seriosi!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 mai 2007 00:00

Mircea Lucescu a catalogat drept o gluma oferta lui Copos. Cei doi au mincat ieri impreuna si au discutat despre Razvan. "Uneori e nevoie de un pas inapoi pentru a face doi inainte", a spus Mircea Lucescu despre optiunea fiului sau, care a parasit Rapidul pentru FC Brasov. Il Luce a fost supus ieri la prinz de catre George Copos unui adevarat tir. Au mincat impreuna la Crowne Plaza, cu sotiile, iar patronul rapidist a alternat ofertele: "Convinge-l pe Razvan sa se intoarca!", apoi: "Daca nu il convingi, vino tu! Iti dau peste un milion de euro".

"Asa e George, in fiecare an imi face cite o oferta fabuloasa, calculeaza cistigul pe care l-ar obtine. Normal, ar trebui sa iau Liga Campionilor. si acum iau ce spune el ca pe o gluma", se amuza Lucescu senior. Cind a vazut ca nu ii merge cu nea Mircea, Copos a luat-o la sentiment pe sotia acestuia, Nely. A plimbat-o prin parcul de la Crowne Plaza, explicindu-i ce greseala a facut Razvan dind Rapidul pe Brasov.

Dupa o ora, sotii Copos au plecat spre aeroport. Merg la fiica lor, Alexandra, in America. Ramas la masa, Mircea Lucescu nu a dat senzatia ca e foarte de acord cu Razvan. "Nu am mai vrut sa ma bag, am facut-o asta-vara si am gresit. Insa, cei de la Brasov trebuie sa il sprijine, altfel nu aveau dreptul sa il ia de aici, dupa ce a cistigat doua cupe, si sa il duca in liga a doua".


"Am inteles ca Razvan nu se intoarce, ii multumesc pentru tot ce a facut pentru Rapid. Le-am facut o oferta de nerefuzat lui Mircea Lucescu, dar si, cu citva timp in urma, lui Carlos Queiroz de la Manchester! Veti avea surprize in aceasta vara"

George Copos

Valvis la tribunal
Jean Valvis l-a dat in judecata pe George Copos. Cei doi au avut ieri infatisare la tribunal, dar in sala de judecata s-a prezentat doar Valvis (foto), Copos fiind reprezrentat de o avocata. Elvetianul reclama eliminarea ilegala a celebrului qvorum obligatoriu de 85 la suta, care i-a stat mult timp in coasta lui Copos. Surprinzator, de la tribunal Valvis a mers direct la biroul lui Copos: "Noi avem o relatie civilizata. Chiar el mi-a spus: . si am mers", a explicat Valvis.

Playtech: Pozele pe care Andreea Marin le-ar vrea ŞTERSE! Cum poza vedeta când era tânără, sigur nu ştii de aceste imagini


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează