FOTBAL  »  LIGA 1  »  GLORIA - CRAIOVA, MIERCURI, 16:30, GSP TV ŞI FAZEVIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Să rîdem cu Wotte! "Mititelu e Harry Potter" :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2010 00:00

Deşi sînt în subsolul clasamentului, oltenii fac haz de necaz. Tehnicianul olandez al Ştiinţei pune succesul cu Braşov (3-0) şi pe seama baghetei magice a lui Mititelu, alias Harry Potter.

"Nu eu am meritul pentru victoria cu FC Braşov, Mititelu este Harry Potter. Recunosc, ne consultăm foarte mult, ne sfătuim asupra modului în care să joace echipa, pentru că sîntem într-o situaţie grea şi trebuie să luăm puncte", a explicat Mark Wotte în Cancan.

Universitatea Craiova a cîştigat categoric duelul de etapa trecută, cu FC Braşov, (3-0) şi se pregăteşte să înfrunte astăzi Gloria Bistriţa.

Playtech: Ce a putut spune Ilie Năstase despre Simona Halep după ce a scăzut în topul WTA: ”Nu este ...


Comentarii (5)
 •  17 Martie 2010, 17:31

Imi este rusine de toata presa de specialitate din romania( presa sport) am ajuns sa vb numai de steaua, dinamo . De timisoara, vaslui, medias, arges, iasi, galati si toate celelalte echipe din campionat nu scrieti niciodata . rusine , rusine, de craiova nu am pretentii sa scrieti ceva ca stiu ca va este antipatica dar ce drac de jurnalisti sunteti si voi ? bine va face bekali prin studio cand va alearga si va da de sub burta ca nu aveti voi fata de jurnalisti cum nu are el fata de impresar.

olltteanu
olltteanu  •  17 Martie 2010, 14:10

Cenzuram comentariile...bravo mai baieti...eu continui sa va spun:sunteti penibili daca preluati din cancan... ZIAR PENIBIL

olltteanu
olltteanu  •  17 Martie 2010, 14:05

Daca preluati stiri de pe cancan inseamna ca acest ziar coboara sub limita penibilului...pacat...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează