FOTBAL  »  Superliga  »  CUPA UEFA INTERTOTO / GLORIA - ATLETICO 2-1

Sabau nemultumit!

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 iulie 2007 00:00

Desi echipa sa a obtinut o victorie mare, Ioan Ovidiu Sabau si-a certat jucatorii. "Sint foarte suparat pentru a doua repriza. Jucatorii mei s-au vazut deja la televizor si nu i-a mai interesat rezultatul. Nu sint deloc multumit de atitudinea unora. S-au gindit ca-i suficient sa-i atinga pe cei de la Atletico sau ca-i bine daca nu luam multe goluri. Eu nu vreau astfel de jucatori. Unii vor ajunge la echipa a doua, altii vor pleca!", a declarat la final "Motul".

"In prima repriza m-am temut de o catastrofa. Era 2-0 si noi nu reuseam sa ne revenim"
Javier Aguirre, antrenor Atletico

"Nu mi-a fost deloc frica de Atletico. Obiectivul nostru ramine calificarea in Cupa UEFA"
Ioan Ovidiu Sabau

"Gloria e o echipa contondenta, un gol acasa vom reusi sa marcam. Oportunitatea de a iesi in Cupa UEFA din Intertoto e prea mare ca s-o ratam"

Javier Aguirre, antrenor Atletico


"Rezultatul e mare pentru Bistrita, dar si pentru Romania. Poate ca de-acum vom fi si noi mai bagati in seama la echipa nationala"

Dorel Zaharia

"Puteam sa mai marcam, dar ne vom revansa in retur. stiu cum e atmosfera din Spania, am mai jucat acolo, dar nu ne speriem. Am batut cu 2-1 si cred ca avem prima sansa la calificare"

Cosmin Tilinca

"Se vede ca fotbalul romanesc e in crestere si cred ca in doi ani ne vom bate de la egal la egal cu orice forta din Europa"

Jean Padureanu

"Cum am dat gol aici, vom da si pe teren propriu. Sa nu uitam ca a fost primul joc oficial pentru noi si a fost o caldura insuportabila. Mi-au placut cele doua virfuri ale Gloriei, rapide si inteligente"

Maniche

"Nu a fost un meci prea relevant asupra valorii jucatorilor din cauza caldurii. Totusi, Atletico a aratat dupa pauza ca e mult peste Gloria. Cred ca se vor califica, iar bistritenilor le va ramine doar aceasta victorie de palmares"
Gabi Balint

"Pastram prima sansa la calificare datorita golului marcat in deplasare. Mi-a placut Gloria si, in special, fotbalistul cu numarul 11 (n.r. Zaharia)"

Luccin

"S-a vazut ca ne lipsesc meciurile oficiale, iar adversarul a fost mai proaspat. Caldura si terenul prost au contat si ele. Totusi, Atletico e favorita pentru calificare"

Raul Garcia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează