FOTBAL  »  LIGA 1  »  TG MUREŞ - U CLUJ 1-1

Sabău nu găseşte soluţii: "Jucăm în continuare sub aşteptări, Cupa nu mă interesează"

Ioan Ovidiu Sabău
Ioan Ovidiu Sabău

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 19 septembrie 2011 21:13

Ioan Ovidiu Sabău s-a declarat mulţumit de rezulatatul meciului cu U Cluj (1-1), dar spune că echipa sa e în continuare în formare şi are nevoie de jocuri pentru a se lega relaţiile de joc. În aceste condiţii, tehnicianul mureşean declară că meciul din Cupa României nu intră în vederile sale.

"Chiar nu mai speram să egalăm pentru că am căzut şi din punct de vedere fizic şi psihic după ce am primit golul. A fost un meci echilibrat, foarte bun în prima repriză. Toate ocaziile lor au venit după mingi pierdute de noi şi au plecat imediat pe contraatac. E un rezultat echitabil şi punctul ăsta vine foarte bine pentru că sîntem într-o situaţie foarte grea.

Sînt jucători de la care ne aşteptăm foarte mult şi o ştiu şi ei că sînt mult sub aşteptări. Ne creem ocazii, dar nu reuşim să marcăm. Fiind o echipă construită după fiecare etapă, jucătorii nu duc încă ritmul. Mai puţin ne interesează meciul de cupă, dar luni trebuie să revenim cu victorie în campionat", a spus Ioan Ovidiu Sabău pentru DolceSport Special.

"Am făcut spectacol, am fi meritat 3 puncte"
De cealaltă parte, tehnicianul Universităţii Cluj s-a decalarat dezamăgit de rezultatul final al meciului de la Tg Mureş. Ionuţ Badea ţi-a lăudat jucătorii pentru jocul spectaculos şi a evitat să-i critice pe cei care au ratat ocaziile mari sau au greşit la golul mureşenilor.

"A fost o partidă spectaculoasă. S-a terminat 1-1, dar cred că meciul a fost cu totul altfel. Am făcut o partidă foarte bună, dar nu am reuşit să luăm cele 3 puncte, cu toate că le-am fi meritat. Nu vreau să-i critic acum pe jucători, trebuie să-şi revină pentru că avem meci şi miercuri şi duminică", a spus Badea pentru DolceSport Special

Playtech: Împăcare senzațională! Ce mare FOTBALIST s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”


Comentarii (6)
dan_dinamo_69
dan_dinamo_69  •  21 Septembrie 2011, 11:25

ma pocait prost cum mata nu te intereseaza cupa?du-te in plm la cosit si bate-ti coasa!!!

ioanna.mee
ioanna.mee  •  20 Septembrie 2011, 17:27

Auzi acolo ca meritau 3 puncte :)))) a visat prea frumos Bodea =))) ... Saaau daca dadea mai mult la Bricheta atunci poate ca luau alea 3 puncte....da si asa au fost niste greseli mari de arbitraj....pararea mea (ca am fost pe stadion si am vazut meciul ) Adica sa iasa mingea afara din jucatur clujean si sa dai corner sau aruncare dela margine tot clujenilor...e ceva dubios....Iar Printisoru' Cristea sa sara cu mana in gat la Alex Vagner si sa nu ii dai rosu...iarasi e umpic dubios...in fine...FCM MERITA CLAAAR CELE 3 PUNCTE NU U !!! HAI FCM !! HAI TIRGU-MURES !!!

king_u
king_u  •  19 Septembrie 2011, 23:41

Ce site de sport mai e si asta?? Cum sa nu ai clasamentul Ligii 1? Nici pe prima pagina, nici macar la sectiunea Liga 1. Sau la voi apare ocazional..oricum amatori din punctul asta de vedere.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează