FOTBAL  »  Superliga  »  REGULA U21

Propunere pentru FRF după regula U21 impusă în Liga 1: „Burleanu a greșit, dar măcar să facă asta!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2020 10:01 / Actualizat duminica, 01 noiembrie 2020 10:50

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre situația din Liga 1 și vine cu o propunere pentru Federația Română de Fotbal, după ce a impus prezența a doi jucători sub 21 de ani la startul meciului.

Fostul internațional spune că Răzvan Burleanu, președintele FRF, a greșit când a impus doi jucători sub 21 de ani și îi sugerează șefului fotbalului românesc să ofere bani echipelor din Liga 1 care folosesc tineri.

„Burleanu probabil că nu se aștepta ca antrenorii să schimbe aşa repede jucătorii tineri, în minutul 2 sau 5. Trebuie să recunoască că s-a greşit, dacă e aşa! Greşeli facem toţi, nu-i problemă. 

Dar dacă tot mă obligi să folosesc tineri, atunci măcar dă-mi bani. Adică să câştig ceva de pe seama acestui lucru. Altfel, nu poţi să mă obligi!”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la Look Sport.

VIDEO Răzvan Burleanu, atac la antrenorii din Liga 1: „Dacă ești bun, trebuie să faci asta!”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Un președinte din Liga 1 cere revenirea fanilor pe stadioane: „De ce să nu facem ca Ungaria sau Rusia?! Până nu ne infectăm toți nu trece pandemia”

Decembrie decide campioana în Liga 1: avantaj FCSB și Craiova! Viciază Europa titlul?+ CFR Cluj, program infernal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
bavaria
bavaria  •  01 Noiembrie 2020, 15:54
Postat de iulian1952 pe 01 Noiembrie 2020, 13:19

bavaria , ... cum le știi tu pe toate tată . ce mănânci de ești așa deștept ? cumva galben pe pâine !?

tocmai a iesit la iveala cocalarul din tine. de ce ma jignesti mai neispravitule,am vorbit eu cumva cu tine sau despre tine ma creatura de doi lei?

dvd1
dvd1  •  01 Noiembrie 2020, 15:35

regula U21 trebuie desfiintata imediat. e o prostie foarte mare. Ati voi in alt campionat asa ceva? De ce nu exista aceasta regula in Anglia, Italia, Germania, Spania, Franta, etc? Deca era asa buna o puneau toti. De ce Ansu Fati nu are nevoie de o asa regula? De ce Alphonso Davis nu are nevoie de asa regula? De ce Pedri nu are nevoie de o asa regula? Aud? Desfiintarea acestei reguli imediat. La fel cu play-out/play-off. O alta prostie

ciprian.birtea
ciprian.birtea  •  01 Noiembrie 2020, 15:26

regula asta mi-se pare o idiotenie, adica pui pumnu in gura tuturor, si ii obligi sa bage niste juniori care poate nu au talent si iti mananca punctele, si asa ajungi la retrogradare sau faliment. Regula asta cum a zis Sabau, trebuie promovati treptat-treptat si doar daca FRF si LPF sprijina chestia asta cu bani, adica sa fie o regula clara, cu banii. Oricum nu inteleg de ce sa promovam ca oricum fotbalistu roman n-are valoare, cand ajunge afara e mopu de spalat pe jos al tuturor echipelor. Toate tarile acum naturalizeaza si au performante naturalizand jucatori. Uitati-va la Germania, Franta,etc.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează