FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

Sabin Ilie, dezvăluiri șocante: „Am pierdut 600.000 de dolari în două luni și jumătate”

Articol de - Publicat joi, 06 aprilie 2023 21:19 / Actualizat joi, 06 aprilie 2023 21:39

Sabin Ilie (47 de ani), fost atacant la Steaua, Dinamo sau Rapid, a povestit o întâmplare incredibilă. 

Fratele lui Adrian Ilie a dezvăluit că după divorțul cu scandal de fosta soție, Leta, în 2005, a pierdut o sumă uriașă, 600.000 de dolari, la poker! Sabin avea în acel moment 30 de ani.

Larisa Iordache, prima apariție în public alături de fostul iubit al lui Berni Szocs » L-a descris în două cuvinte
METROSPORT
Larisa Iordache, prima apariție în public alături de fostul iubit al lui Berni Szocs » L-a descris în două cuvinte

Sabin Ilie: „Am pierdut 600.000 de dolari în două luni și jumătate”

„Lumea spunea că joc la păcănele, la cazino. Nu știu câtă lume m-a văzut pe mine la păcănele. Eu jucam poker. Am avut o perioadă, după ce am divorțat, în care am pierdut salariul pe un an în China.

E vorba de 600.000 de dolari. I-am pierdut în două luni și jumătate. Nu am nicio scuză. Am greșit... Eram copil. După aceea am zis stop. Nu am mai intrat niciodată într-un cazino”, a spus Sabin Ilie în emisiunea Fanatik Superliga.

+45 FOTO

Așa am fost eu, cheltuitor. Am ajuns la Steaua și am primit 10.000 de dolari. Dar îmi plăcea o mașină care era 12.000 de dolari. Și-am cerut lui Adi să-mi dea 2.000. Când am ajuns la Fenerbahce, am primit 100.000 de dolari. Și mi-am luat mașină de 120.000 de dolari. Tot cu bani de la Adi

- Sabin Ilie

Prima oară, Sabin Ilie s-a retras din activitate în 2009. De-a lungul carierei, a jucat la Steaua, Fenerbahce, Kocaelispor, Valencia, UE Lleida, FC Național, Dinamo, Rapid, Energie Cottbus, CC Yatai, JS Sainty, Iraklis, UTA și Hailifeng. 

Sabin Ilie a revenit în fotbal în 2018, pentru o scurtă perioadă de timp. Acesta a fost jucător-antrenor la Viitorul Domnești. În decembrie 2021 a fost numit team manager la Academica Clinceni, dar a plecat după ce echipa a retrogradat, în vara lui 2022.

189 de meciuriși 82 de goluri are Sabin Ilie în Liga

„Sabin Ilie a fugit cu alba-neagra în Ungaria”

Adi Ilie, prezent în emisiune alături de fratele lui, a dezvăluit gestul extrem făcut de Sabin, cu un an înainte de a deveni jucător profesionist: „El mai avea un an de juniorat, dar a fugit în Ungaria. S-a lăsat de fotbal. Avea 17 ani. A fugit! Vrei să spun eu? A fugit cu alba-neagra”.

Sabin Ilie a explicat: „Nu eram eu cu alba-neagra, eram cu munca. Am stat plecat vreo 3-4 luni. Am revenit acasă și m-am dus la un meci la Craiova cu FC Brașov. Am zis că dacă mă duc la FC Brașov voi fi cel mai bun”.

+45 FOTO

Citește și: 

Încearcă să îl ademenească pe Gigi Becali: „E mai fotbalist, mai deștept decât Dawa!”

Dică, atac furibund după eliminarea din Cupă: „Era disperat, voia să ne dea Sepsi gol!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
inshallah
inshallah  •  08 Aprilie 2023, 09:50
Postat de Catalynn_.._ pe 06 Aprilie 2023, 23:04

Recunosc sincer ca daca îmi arăta cineva poza articolului fără a preciza despre cine e vorba, nu l-as fi recunoscut …

Ai crezut ca e talpan, e?

dobrin
dobrin  •  07 Aprilie 2023, 19:34
Postat de Hotdobitok pe 07 Aprilie 2023, 12:02

Cine joaca si pierde mai mult de o mie de euro lunar si nici nu castiga ; Nu e jucator de poker , e doar un ffraier cotizant , adica cum spun ceilalti : un pui de jumulit. Pel l-au lasat kel ! Bine ca a inteles asta .

N-a mai intrat in cazinou cand n-a mai avut cu ce :)))))

Hotdobitok
Hotdobitok  •  07 Aprilie 2023, 12:02

Cine joaca si pierde mai mult de o mie de euro lunar si nici nu castiga ; Nu e jucator de poker , e doar un ffraier cotizant , adica cum spun ceilalti : un pui de jumulit. Pel l-au lasat kel ! Bine ca a inteles asta .

Vezi toate comentariile (13)
Comentează