FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLINCENI

EXCLUSIV Sabin Ilie în conflict cu Academica Clinceni » Câți bani cere fostul internațional + Reacția clubului: „O mare țeapă!”

Sabin Ilie / Captură GSP Live
Sabin Ilie / Captură GSP Live

Articol de - Publicat joi, 10 martie 2022 13:13 / Actualizat joi, 10 martie 2022 13:33

Sabin Ilie, fost team manager al Academicii Clinceni, revendică restanțe salariale în valoare de 5.600 de euro, pentru lunile decembrie și ianuarie, potrivit lui Iulian Stoica, președintele Academicii Clinceni.

Academica Clinceni este somată din toate părțile. Sabin Ilie, 46 de ani, a reclamat clubul ilfovean la Camera Națională de Soluționară a Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF.

Îngrijorare la Universitatea Craiova! Staff-ul „luptă” cu mentalul și kilogramele în plus ale fotbalistului!
CSU CRAIOVA
Îngrijorare la Universitatea Craiova! Staff-ul „luptă” cu mentalul și kilogramele în plus ale fotbalistului!

Sabin Ilie în conflict cu Academica Clinceni » Câți bani cere fostul internațional + Reacția clubului: „O mare țeapă!”

„Domnul Sabin Ilie este cu banii la zi, deși cred că a stat două luni pe lângă echipă, ca băgător de seamă. El a fost adus la Clinceni, de fapt, băgat pe gât, de «marele investitor» Florin Dobrescu. O mare țeapă! Aportul lui la echipă a fost zero.

Sabin Ilie a venit la mine să îi mai dau 900 de euro în avans, pentru încă trei luni la chirie. Atunci i-am zis că nu pot să îi dau acei bani, pentru că nu am de ce sa îi plătesc în avans nimic. După această discuție, Sabin Ilie a plecat și nu s-a mai prezentat la echipă.

Noi l-am notificat de câteva ori pe Sabin Ilie să se prezinte pentru a negocia o eventuală încetare a contractului, dar nu s-a prezentat. Academica Clinceni nu avea nevoie niciodată de serviciile acestui individ, care, de altfel, nu știu dacă se pricepe la ceva!

Domnul Sabin Ilie voia prime duble, a vrut și primă de instalare. Dumnezeule Mare! Caracter zero. E diferență de la cer la pâmânt între el și directorul sportiv Augustin Călin, care muncește toată ziua pentru club”, a declarat pentru GSP.ro Iulian Stoica, președintele Academicii Clinceni.

Dosarul Sabin Ilie vs Academica Clinceni a primit termen de judecată la CNSL pe 22 martie.

Așteaptă decizia în privirea intrării Academicii Clinceni în insolvență

Președintele Academicii Clinceni, Iulian Stoica, speră ca Tribunalul Ilfov să aprobe astăzi intrarea clubului în insolvență.

„Datoriile sunt foarte mici, comparativ cu cele ale altor cluburi. Circa 900.000 de euro. Important este să intrăm în insolvență. Ne va fi mult mai ușor să continuăm activitatea dacă intrăm în insolvență. Acum, ANAF ia toți banii care intră în club”, a explicat președintele Academicii Clinceni, grupare aflată pe penultimul loc în Liga 1.

Lui Dobrescu i-am dat toți banii înapoi când ne-am despărțit. Ne-a cerut inclusiv banii pe care i-a cheltuit pe benzină și pe fripturile și micii care le-a dat jucătorilor.

- Iulian Stoica, președinte Academica Clinceni

Amendă 3.000 de lei și somație de plată pentru datoriile la Cristian Gavra

Academica Clinceni primește sancțiuni pe bandă rulantă de la Comisia de Disciplină a FRF. Deocamdată doar financiare. Gruparea ilfoveană a fost amendată cu 3.000 lei și i s-a acordat un termen de grație de cinci zile pentru efectuarea integrală a restanțelor față de fostul atacant Cristian Gavra.

Citește și alte articole:

Jucătorul momentului la CFR Cluj a refuzat o ofertă importantă: „La 25 de ani să merg acolo?!”

VIDEO EXCLUSIV Interviu emoționant cu Mihai Roman II » Golgeterul lui FC Botoșani, despre coșmarul pe care l-a trăit: „Speranța nu moare ultima, ea nu moare niciodată!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
cky33
cky33  •  10 Martie 2022, 21:39

Arată de 67 in poza. Nu stiu ce a pățit

doublem
doublem  •  10 Martie 2022, 18:31

Din câte știu Sabin Ilie nu are nicio selecție la națională (din păcate). Deci nu e fost internațional.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează