FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Jucătorul momentului la CFR Cluj a refuzat o ofertă importantă: „La 25 de ani să merg acolo?!”

Gabriel Debeljuh, CFR Cluj // foto: Imago Images
Gabriel Debeljuh, CFR Cluj // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2022 11:43 / Actualizat joi, 10 martie 2022 12:35

Gabriel Debeljuh (25 de ani), jucător cu 9 goluri în acest sezon de Liga 1, dezvăluie că ar fi putut merge la o echipă din Coreea de Sud la începutul anului. Atacantul lui CFR Cluj a refuzat propunerea.

Gabriel Debeljuh este omul momentului la CFR Cluj. Atacantul croat are 4 goluri în ultimele 3 meciuri. Trei dintre acestea au venit în cel mai recent duel, 4-1 cu Dinamo, când Gabriel a punctat în doar 25 de minute!

Acum, Debeljuh este unul dintre cei mai importanți jucători ai campioanei. Totuși, el ar fi putut părăsi CFR Cluj în iarnă, când a fost ofertat de o echipă din Coreea de Sud.

Veste uriașă pentru jucătorii lui CFR Cluj înaintea play-off-ului » Conducerea le plătește un total de 4,5 milioane de euro
CFR CLUJ
Veste uriașă pentru jucătorii lui CFR Cluj înaintea play-off-ului » Conducerea le plătește un total de 4,5 milioane de euro

Gabriel Debeljuh, omul momentului la CFR Cluj, a refuzat o ofertă din Coreea de Sud în iarnă

„Am avut șansa să plec în Coreea de Sud în iarnă. Am spus că nu vreau să merg. E foarte dificil. Ce fac, la 25 de ani merg în Coreea?! Poate la 29- 30 de ani voi merge pentru bani”, a dezvăluit Debeljuh pentru Prosport.

Vara trecută, pe numele lui Debeljuh au venit mai multe oferte. „Știu că au fost discuții, dar clubul a cerut mulți bani și nu s-a înaintat cu negocierile. Nu știu echipele, știu doar că s-a discutat”, spune fotbalistul croat.

Întrebat unde și-ar dori să meargă, el a numit două țări: „În Italia mi-ar plăcea, dar nu numai. Și Turcia este un campionat care îmi place”.

Am 25 de ani, am avut probleme medicale, operații, dar acum sunt bine. Pot să fiu mai bun. Sunt mulți jucători care „explodează” spre 30 de ani sau după 30 de ani. Uitați-vă la Modric. 

- Gabriel Debeljuh, CFR Cluj

Gabriel Debeljuh a înscris un total de 14 goluri în acest sezon, în 41 de meciuri. Cele mai multe, 9, au venit în Liga 1. Restul, în Conference League (două), calificările Champions League (două) și calificările Europa League, unul.

Mai multe știri din Liga 1: 

Sorin Cârțu și-a depus candidatura pentru alegerile la care n-are rival: „N-am nevoie de campanie, lumea mă cunoaște foarte bine”

Jucătorul de la Steaua „mai bun decât Beckham”: „Talentat rău de tot, ziceai că le pune cu mâna!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
kuba
kuba  •  10 Martie 2022, 13:47
Postat de legio.sud pe 10 Martie 2022, 13:30

De unde , el când a ajuns la Cluj a fost încurajat sa joace teatru in primul rând și sa faulteze sub umbrela arbitrilor angajați de nea Vasile !

Si aici poluezi, Ligia?! Ba da tu nu ai pic de bun simt?!

legio.sud
legio.sud  •  10 Martie 2022, 13:30
Postat de 1doru pe 10 Martie 2022, 12:46

Un jucator bun dar care are nevoie de mai multa inteligenta in joc.

De unde , el când a ajuns la Cluj a fost încurajat sa joace teatru in primul rând și sa faulteze sub umbrela arbitrilor angajați de nea Vasile !

legio.sud
legio.sud  •  10 Martie 2022, 13:24

Vedeta debellujh , cel mai cel de dincolo de Carpați doar 9 goluri ?!? Bă specialiștilor voi ați auzit de jucatori romani care au marcat 11 goluri in ediția asta de campionat ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează