FOTBAL  »  Superliga  »  FC BASEL - CFR CLUJ 1-2

Sacrifică meciul cu Rapid? » Rada, Cadu şi Kapetanos nu vor juca sigur împotriva giuleştenilor

Articol de GSP - Publicat joi, 23 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 22 august 2012 22:29

Cei doi fundaşi sînt singurii cu drept de joc la returul cu Basel, în timp ce Kapetanos acuză dureri la inghinali


"Feroviarii" au lăsat pentru moment campionatul pe plan secund. În Giuleşti, Andone va menaja mai mulţi jucători, pentru a nu risca accidentări înaintea returului de miercuri, cu Basel. Cadu şi Rada nu vor juca sigur împotriva Rapidului. Motivul? Cei doi fundaşi centrali sînt singurii disponibili pentru jocul cu Basel. Piccolo şi Maftei sînt suspendaţi, iar Nuno Diogo nu a fost trecut pe lista cu jucătorii care pot evolua în play-off-ul Champions League. Cel mai probabil, Maftei şi Piccolo vor fi titulari în Giuleşti.

Nume grele pe banca de rezerve
Şi Kapetanos va fi menajat. Grecul a cerut schimbarea la Basel, după ce a acuzat din nou dureri la inghinali. Bastos şi Sougou sînt alţi doi jucători pe care Andone se gîndeşte să nu-i folosească în Giuleşti, tocmai pentru a-i avea într-o condiţie fizică optimă împotriva elveţienilor.

8 schimbări în primul unsprezece a făcut Ando de la meciul cu Liberec la cel cu Oţelul

CUM AR PUTEA ARĂTA CFR-UL ÎN GIULEŞTI
Felgueiras - Ivo Pinto, Piccolo, Maftei, Sepsi - Hora, G. Mureşan, A. Vass, Valente - Nicoară - Ronny

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
mstotti
mstotti  •  24 August 2012, 12:15
Postat de zidane92 pe 23 August 2012, 09:37

se vede cat fotbal stie asta care a scris daca are onoare nu o sa imi stearga comentariul: 1)muresan e suspendat 3 etape dupa faultul ala dur de la galati 2)daca tie ti se pare ca jucand cu 11-le asta cfr cluj nu ramane favorita in giulesti ba chiar sacrifica meciul cu rapid eu nu mai am nimic de comentat

In GIULESTI nimeni nu e favorita,inafara de RAPID ma refer!

cfrclujole
cfrclujole  •  24 August 2012, 02:25
Postat de crystyanbet pe 23 August 2012, 11:12

sper sa fie primul meci din campionat in care sa facem scor!FZR

Vrabia malai viseaza! Forta CFR!

gorgeousroadkill
gorgeousroadkill  •  23 August 2012, 16:55
Postat de martinez.fzr pe 23 August 2012, 12:55

doar atat poti??o gluma nesarata??ok...Mult succes miercuri in returul cu Basel si va dorim sa faceti o figura cat mai frumoasa in grupele CL!! FZR

Da, atata am putut... Era dimineata si mi-era somn, de unde si erorile de tastare. Tre' sa incerc niste glume mai bune, uite, daca stii engleza si ai ceva notiuni despre budism, asta-i testata: A Buddhist walks up to a hot dog vendor and says: "Make me one with everything" And then the Buddhist pays for the £3.50 hot dog with a £5 note. The vendor accepts the note and turns away. "What about my change?" asks the Buddhist. "Ah. The change comes from within." Multumit?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează