FOTBAL  »  Superliga  »  

Salou, împrumutat?

Articol de - Publicat duminica, 03 februarie 2008 00:00

Mircea Rednic se află de vineri în Belgia, unde încearcă să ajungă la un acord cu FC Bruges pentru atacantul Ibrahim Salou (foto), pe care giuleştenii îl vor sub formă de împrumut pînă în vară. Antrenorul a ţinut permanent legătura cu jucătorul ghanez în vîrstă de 28 de ani, acesta fiind de acord cu venirea în România.

Pentru că bugetul de transferuri s-a subţiat după aducerea lui Despotovici în schimbul a 1,2 milioane de euro, rapidiştii încearcă să-l obţină pe Salou sub formă de împrumut, pînă la vară. Ei le-au transmis şefilor lui Bruges că sînt gata să plătească 100.000 de euro pentru a-l avea la dispoziţie pe atacant în acest retur.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  03 Februarie 2008, 20:02

Rapidul nu a luat nici 2 milioane pe Mazilu. Din cei 3.700.000, 2 milioane s-au dus la siman...

 •  03 Februarie 2008, 17:23

eu cred ca si fara salou si cu saolu rapidu tot rapid e si nu sta in 1 singur jucator .despotovic cred ca e o achizitie buna pancu daca are ambitie poate revenii idolul tribunelor sa vedem ce va fi HAI RAPID

 •  03 Februarie 2008, 13:11

Ba frate...Rapidu care a luat 4 milioane d euro de pe urma lu Mazilu si n-a cheltuit decat un milion pe Despotovic, nu poate sa ia niste jucatori mai buni? Cine p__a mea e Salou asta? Are asa mari performante de il vrea Rednic cu disperare? Toata lumea stie k Rednic cunoaste multi impresari p-acolo dar dak tot ii cunoaste ar putea si el sa ia un jucator de perspectiva din campionatu belgian, un international belgian sau oricare alt jucator din campionatul Belgiei care sa joace in nationala tarii sale. Nu mi se pare normal sa insisti o iarna intreaga pt un rebut de jucator cum e acest Salou-Balou(vorba lu Rednic)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează