FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Salutul inimilor vişinii » Foştii rapidişti şi suporterii le trimit mesaje de încurajare jucătorilor înainte de Steaua

Meciurile cu Steaua au fost întotdeauna speciale pentru Săpunaru (stînga)
Meciurile cu Steaua au fost întotdeauna speciale pentru Săpunaru (stînga)

Articol de - Publicat vineri, 12 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 11 aprilie 2013 21:58

Fără bani şi fără obiective rămase în acest sezon, rapidiştii au găsit o metodă originală de a se monta pentru meciul cu Steaua.

Aflaţi în insolvenţă, fără dreptul de a evolua la anul în cupele europene, cu salariile pe luna februarie neplătite, fără prime de joc şi cu datoriile clubului către ei diminuate cu 90 la sută, alb-vişiniii vor evolua duminică seară doar pentru fanii giuleşteni.

Dacă Laurenţiu Reghecampf foloseşte filmuleţe găsite pe internet pentru a-şi motiva jucătorii, Marian Rada are o metodă inedită. La iniţiativa Ligii Suporterilor Rapidişti, antrenorul a acceptat ca Daniel Pancu să le citească colegilor săi, în vestiar, înaintea partidei, mesajele fanilor către ei.

La acţiunea LSR au participat şi trei dintre foştii fotbalişti importanţi ai Rapidului: Cristian Săpunaru, Daniel Niculae şi Adrian Iencsi! Toţi trei, jucători emblematici pentru suflarea vişinie, le-au trimis actualilor rapidişti gîndurile lor înaintea derby-ului, în speranţa că acestea se vor auzi în vestiar duminică seara.

MESAJELE FOŞTILOR RAPIDIŞTI

Adrian Iencsi
Meciurile împotriva rivalei Steaua au constituit întotdeauna un prilej inedit de afirmare a spiritului Rapid. Deşi anul acesta situaţia clubului e una delicată, trebuie să fiţi încrezători şi optimişti! Sînteţi jucători de valoare, puternici şi curajoşi. Nu uitaţi să îmbrăcaţi tricoul alb-vişiniu şi aveţi susţinerea celor mai admirabili şi minunaţi suporteri din întreaga ţară. Forza RAPID! Cu respect deosebit, Adrian Iencsi. AIE23

Daniel Niculae
Din orgoliul nostru se naşte forţa voastră! Rapidul nu moare! FCRB!

Cristian Săpunaru
Cu mulţi dintre voi am fost coleg, contra unora dintre voi am jucat, dar cu toţi mi-aş fi dorit să fiu coleg duminică seara, ca să demonstrăm din nou că sîntem puternici indiferent de greutăţile prin care trece Rapidul nostru acum!!! FZR!!!

MESAJELE FANILOR

Irava Elena Loredana
Noi cîntăm 93 de minute pentru voi, indiferent de rezultat, la golurile voastre explozia va exista 100% deoarece sufletele alb-visinii ştiu să trăiască la maximum. Sufletele noastre valorează mai mult decît trofeele lor! Sîntem singuri împotriva tuturor, dar mai uniţi ca niciodată! Doar împreună, prin muncă şi dăruire putem învinge! FZR! Luptaţi pentru noi!

Flo Bv
Noi sîntem Rapid, echipa frumoşilor nebuni ai Giuleştiului. Noi sîntem Rapidul celor săraci, dar foarte bogaţi spiritual. Noi sîntem aici pentru a face sunetul tobelor galeriei să se audă în toată galaxia. Nu vă uitaţi în clasament, uitaţi-vă în jurul vostru cînd intraţi pe teren!

Cordea Paul
Sînt un puşti de 14 ani şi iubesc echipa asta de cînd sînt mic. La şcoală, cînd lua Rapid bătaie eram subiect de glume, dar am rămas şi voi rămîne rapidist. Duminică seara vreau să mă faceţi mîndru că sînt rapidist şi să mă bucur că Rapidul nostru nebun şi frumos a cîştigat.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (11)
supereduardo10
supereduardo10  •  12 Aprilie 2013, 22:15

Daca ar muri prostia steaua ar ramane fara suporteri doamne cum au vrut comunistii sa faca multi si egali de prosti :))

bursuculvisiniu
bursuculvisiniu  •  12 Aprilie 2013, 14:23
Postat de fremenash pe 12 Aprilie 2013, 10:07

bine reghe ! arata-le 5-1 Rapid steoaia. ala meci. sa joace ca atuncia daca se poate

ai uitat "pa maibec, nea gigi, pa maibec!"

il_unico_capitano_totti
il_unico_capitano_totti  •  12 Aprilie 2013, 11:36
Postat de valy1948 pe 12 Aprilie 2013, 11:31

Flamanzi si goi ca vai de ei / Le-a pus pe umeri cat a vrut / Si i-a jignit si i-a prostit / Caci Copos e de neclintit / Atunci cand vrea sa-si bata joc / De ei si galerie la un loc / Ca sunt prostuti. Aceasta este imaginea unui club aflat la marginea prapastiei, dar mandrii in prostia lor, cu dorinta lor nestavilita de a fi catalogat acest joc drept derby, marunta aspiratie pentru o echipa care se considera atat de mare. In orice tara a lumii exista derby-uri nationale, regionale sau de clasament. Cum sa existe un derby cu o echipa care facea curse periodice A si B, o asemenea apreciere poate avea o acoperire numai pe perioade nedeterminate in timp.

mars cacareazo!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează