FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-2

Sancțiuni dure după incidentele din derby » Dinamo și FCSB, penalizate de Comisia de Disciplină

Vasile Miriuță și Gabi Torje după derby-ul cu FCSB +3   FOTO
Vasile Miriuță și Gabi Torje după derby-ul cu FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 februarie 2018 16:54

Derby-ul de duminică dintre Dinamo și FCSB, scor 2-2, s-a lăsat cu mai multe sancțiuni dictate de Comisia de Disciplină a FRF.

Ultrașii lui Dinamo au aprins mai multe materiale pirotehnice pe parcursul meciului, iar o petardă aruncată din zona suporterilor "roș-albilor" a explodat chiar lângă Bogdan Planici. Inclusiv în "Peluza Roș-Albastră" au fost aprinse câteva torțe.

Și la finalul jocului au existat incidente. Un fan din "Peluza Cătălin Hîldan" a intrat pe gazon și s-a îndreptat amenințător către portarul Andrei Vlad, fără să-l lovească însă pe acesta.

Dinamo a fost amendată cu 10.000 de lei, iar FCSB a primit o sancțiune de 5.000 de lei, în baza articolului 82.2, care prevede următoarele: "Clubul vizitator răspunde pentru comportarea neregulamentară a propriilor grupuri de suporteri şi, în funcţie de gravitatea faptelor, poate fi sancţionat în mod similar cu clubul gazdă si/sau cu masura interzicerii propriei galerii sau propriului grup de suporteri la jocurile disputate in deplasare sau pe teren neutru de la 1 la 10 jocuri. Suporterii care ocupă în stadion sectorul destinat oaspeţilor sunt consideraţi a fi suporterii echipei oaspete, cu excepţia cazului în care se probează contrariul. Comportamentul neregulamentar cuprinde distrugerea obiectelor/bunurilor aflate în incinta stadionului şi escaladarea gardurilor ce înconjoară terenul de joc".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  22 Februarie 2018, 09:14

daca nu va convine amenda de 5,000 atunci procedati la fel si luati 10,000

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  22 Februarie 2018, 09:10

john milne eu ti-am mai spus ca esti un prost .ce treaba au moldovenii cu cele intamplate pe teren ?daca nu-ti convine de moldoveni mutate la vecini .

alexpescaru
alexpescaru  •  21 Februarie 2018, 20:37
Postat de liviuemil pe 21 Februarie 2018, 20:24

Stelistii si daca nu sint in tribuna tot sint amendati. Pentru ca la comisii sint niste idioti care s-au pus tare pe banii lui BECALI. Ai o torta, o aprinzi, o tii linga tine, o ai sub control, oricind poti sa-i pui un pahar cu apa in cap si ei 5,000. Altul o aruca aprisa unde vrea muschii lui si ia 10,000. Si clubul Steaua tace si plateste. La noi se judeca dupa cum cinta pitpalacul. Treziti-va la realitate bai pdsr-istilor ca ati facut din tara aia un loc de groaza, mai ceva ca un horor !!!!

Tu așa faci, îi pui un pahar cu apă în cap ? Și te răcorești ? Nu mai bine te duci la femei ? Prostule.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează