FOTBAL  »  Superliga  »  CORUPŢIE ÎN FOTBAL

Sandu: "Prunea va primi o sancţiune administrativă de la FRF, dar nu cred că va fi reţinut"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 aprilie 2009 00:00

Mircea Sandu, preşedintele FRF, nu crede că Florin Prunea va fi reţinut pentru discuţia sa cu Cornel Penescu, făcută publică de DNA, dar va fi sancţionat administrativ de FRF.

"Prunea va primi o sancţiune administrativă pentru că nu trebuia să facă referiri la Sorin Corpodean într-o discuţie cu Cornel Penescu. Nu cred însă că poate fi reţinut. Din discuţia cu Penescu nu reiese nimic prin care să fi aranjat ceva", a spus Mircea Sandu la Fanatik Show la otv.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
 •  20 Iunie 2009, 20:30

lol. cre ca prunea il santajeaza pe sandel ca zice tot. si asta il apara, momentan. f tare... se strange latzul. Doamne Ajuta!

 •  25 Aprilie 2009, 14:12

sper sa muriti in flacari si voi si familiile voastre

 •  25 Aprilie 2009, 13:56

In FRF situatia este urmatoarea: Sandu e curat ca votca. Nu e amestecat in nimic murdar. Prunea e numa gura de el, dar e prost, nu stie ce vorbeste. Insa nu e deloc de incriminat...nu reiese asta din nici o stenograma! Corpodean e agreat de FIFA,deci nu stiu ce va mai agitati atat voi astia la DNA.FIFA garanteaza pentru el! Constantin e doar bolnav,in rest e si el lacrima.El e doar CANCER(Doamne iarta-ma ca ma leg de necazul omului,insa nu ma refer la boala lui ci la EL ca fiind o BOALA).FRF

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close