Comentarii (8)
 •  20 Iunie 2009, 20:30

lol. cre ca prunea il santajeaza pe sandel ca zice tot. si asta il apara, momentan. f tare... se strange latzul. Doamne Ajuta!

 •  25 Aprilie 2009, 14:12

sper sa muriti in flacari si voi si familiile voastre

 •  25 Aprilie 2009, 13:56

In FRF situatia este urmatoarea: Sandu e curat ca votca. Nu e amestecat in nimic murdar. Prunea e numa gura de el, dar e prost, nu stie ce vorbeste. Insa nu e deloc de incriminat...nu reiese asta din nici o stenograma! Corpodean e agreat de FIFA,deci nu stiu ce va mai agitati atat voi astia la DNA.FIFA garanteaza pentru el! Constantin e doar bolnav,in rest e si el lacrima.El e doar CANCER(Doamne iarta-ma ca ma leg de necazul omului,insa nu ma refer la boala lui ci la EL ca fiind o BOALA).FRF

 •  25 Aprilie 2009, 13:49

Da ce trebuie sa faca ca sa intelegi ca e corupt?Sa intelegi tu,ca noi ne-am convins.Ce trebuia sa zica mai mult decat a zis ca sa demaste ca tacit stia ca Penescu umbla la arbitrii,la delegari?Nu-ti este clar din conversatia asta ca Prunea stia de sistemul pe care tu il acoperi cu atata ardoare?

 •  25 Aprilie 2009, 01:01

In Romania, nu-i nimeni curat.In situatia aceasta, Mircea Sandu trebuie sa-si dea demisia.Si el si Prunea si toti!Trebuie sa ai obrazul mai gros ca shoricul, ca sa stai inca in fruntea FRF-ului.

varza00  •  25 Aprilie 2009, 00:49

sa scrie de o suta de ori, "nu mai fac nene Sandule" Penibil !

 •  25 Aprilie 2009, 00:39

Hahaha...stai sa vezi cand il cheama sa depuna marturie la proces si pr0stul de prunea o sa minta si-l prinde cu minciuna...nuuuu, nici nu va mai fi retinut atunci ci bagat direct la zdup pt. marturie mincinoasa! Sandele sper sa te salte si pe tine si pe lupescu ca sa o puneti de un "sistem federal" la puscarie! Sa vezi pedepse "administrative" ce va trag puscariasii cand scapati sapunul in dus...Hahaha, abia astept sa ne zambiti printre zabrele!

 •  25 Aprilie 2009, 00:20

si uite asa o mana spala pe alta. pai daca corpodean e cel mai bun arbitru din romania si ex viitor presedinte cca, normal ca si prunea e curat ca lacrima! tupeul acestor indivizi iti taie respiratia, nu alta

Comentează