FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

Șanse mici pentru Budescu să joace împotriva FCSB-ului

Articol de GSP - Publicat luni, 03 aprilie 2017 22:01

Constantin Budescu a ieșit de pe teren accidentat în meciul cu Viitorul după doar o jumătate de oră, în locul său fiind introdus Daniel Florea.

Fotbalistul dorit în iarnă și de FCSB a acuzat probleme musculare, însă până nu va face investigații suplimentare nu va ști cât de gravă e accidentarea.

Mijlocașul de 28 de ani e incert pentru meciul de joi de pe terenul lui FCSB, din etapa a 4-a din play-off, de la ora 20:30.

Nu numai Șumudică s-ar confrunta cu o mare pierdere pentru jocul de joi, ci și Reghecampf, care nu se va putea baza pe Mihai Pintilii și Gabi Tamaș, cei doi fiind suspendați. Mihai Bălașa e și el incert pentru partida cu Astra.

1.500.000 €e cota de transfer a lui Budescu, conform transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
stelbz
stelbz  •  04 Aprilie 2017, 08:45

Chiar daca va juca sau nu va juca Budescu lupta pt. titlul de campioana incepe sa se clarifice, va fi o disputa doar intre 3 echipe: Viitorul, FCS, CFR. Celelatte s-au departat de acest obiectiv. Dar, cred ca cel mai important rol il va juca CFR prin valoare si constanta dovedita pe tot parcursul campionatului.....

1618597915124142
Alexandru Chis  •  04 Aprilie 2017, 06:23

Budescu nu a vrut sa fie "actor" intr-o piesa de teatru-susanea, jalnica. Bravo lui ca s-a dat lovit! Junior Moraes a facut acel fault grosolan crezind ca va fi eliminat, dar arbitrul i-a dat numai galben.

timm
timm  •  04 Aprilie 2017, 00:07

Joaca si intr-un picior si tot da 2 goluri.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează