Articol de - Publicat duminica, 21 iulie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 21 iulie 2013 01:23

Gazeta va proceda aşa cum a făcut-o mereu: va trata orice subiect pe care îl consideră interesant pentru cititori, indiferent dacă acesta convine conducerii din Ghencea sau nu.

La o lună de zile după ce steliştii au decis să interzică accesul celor două ziare de sport din România, dar şi al posturilor TV din trustul Pro la acţiunile clubului din Ghencea, Mihai Stoica a transmis ieri pe Facebook un mesaj acestor instituţii media, cu iz de şantaj. MM a anunţat că dacă timp de o săptămînă nu vor mai apărea ştiri neagreate de către roş-albaştri, atunci ia în calcul ridicarea interdicţiei.

"După cum se ştie, în urma atacurilor, minciunilor şi jignirilor din presă, am instituit un embargo ambelor publicaţii de «specialitate» şi posturilor de televiziune care aparţin de MediaPro. Dacă timp de o săptămînă, începînd cu data de luni, 22 iulie, nu voi mai depista nici o aberaţie, nici o ironie ieftină şi nici o ştire fake, mă gîndesc să ridicăm interdicţia", a scris MM.

Stoica a încheiat cu un îndemn către suporterii Stelei, pe care i-a sfătuit să urmărească doar două posturi TV pentru a afla ultimele noutăţi din Ghencea: "Pînă atunci, urmăriţi DigiSport şi DolceSport, pînă la urmă sînt singurii care merită atenţia voastră".

Pe lîngă salariul de la Steaua, Mihai Stoica e remunerat lunar de Digi cu 5.000 de euro, în calitatea de expert al postului TV în fotbalul internaţional, în timp ce Dolce Sport e canalul la care a activat ofiţerul de presă al Stelei, Cătălin Făinişi, înainte de a reveni în Ghencea şi unde lucrează Paul Andone, fostul ofiţer de presă al roş-albaştrilor şi unul dintre apropiaţii lui MM Stoica.

Gazeta Sporturilor a intrat pe lista neagră a Stelei la cererea lui Laurenţiu Reghecampf, cu cîteva zile înainte de finalul cantonamentului din Austria, antrenorul fiind deranjat de unul dintre episoadele publicate de ziar despre mafia pariurilor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”