FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ, SÂMBĂTĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK

Sare în apărarea jucătorilor "masacrați" public de Gigi Becali: "Știau că așa va fi dacă vin la Steaua. Dacă vor juca bine, patronul va spune iar că valorează milioane"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 februarie 2018 14:03

Criticați public de patronul Gigi Becali, jucătorii celor de la FCSB au fost apărați de tehnicianul Nicolae Dică. 

"Am avut mereu discuții cu jucătorii care au fost criticați. Ei știau când au venit că se va întâmpla asta. Ar trebui să fie puternici și să treacă peste aceste momente. Dacă vor juca bine la următorul meci, patronul îi va lăuda și va spune că valorează nu știu câte milioane. 

Îl așteptăm pe patron, va veni în cantonament înaintea meciului cu CFR. Acesta e un lucru bun. Dacă fiecare dată când a venit ne-a purtat noroc, sper să vină cât mai des", a declarat Nicolae Dică, în cadrul unei conferințe de presă. 

După victoria chinuită de la Mediaș, 2-1, Gigi Becali a avut numeroase intervenții telefonice în care și-a criticat dur jucătorii, principalii vizați fiind Dragoș Nedelcu și Ionuț Larie (decarațiile lui Gigi Becali, aici)

FCSB - CFR Cluj se joacă sâmbătă, de la ora 20:45. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

Vezi și: 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  09 Februarie 2018, 19:23

imi doresc sa ia CFR titlul, sa se aleaga praful de toti banii "investiti" de *** la FCSB...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

minell73
minell73  •  09 Februarie 2018, 16:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  09 Februarie 2018, 14:54

adica ..ptr doi lei de la becali,trebuie sa stai in orice pozitie!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează