LIGA 1  ·  DINAMO

Şase, vine Cristi Borcea! » Urmează o întîlnire de foc între acţionarii lui Dinamo

Cristi Borcea încearcă să-l aducă la Dinamo pe Srdjan Luchin
Cristi Borcea încearcă să-l aducă la Dinamo pe Srdjan Luchin

Articol de — Vineri, 01 Iulie 2011, 00:00

Pe 2 iulie, preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, se întoarce în ţară pentru a purta o discuţie lămuritoare cu Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu: "Să băgăm bani, că altfel nu se mai poate!".


Cristi Borcea îşi încheie luna de miere din Caraibe şi se întoarce valvîrtej în Ştefan cel Mare. Se anunţă o zi de foc între cei trei acţionari ai clubului: Borcea, Badea şi Săvulescu.

Preşedintele executiv a programat o şedinţă în care se va discuta despre situaţia de la Dinamo. Pe ordinea de zi sînt achitarea tuturor restanţelor către jucători, antrenori şi angajaţi ai clubului, dar şi transferul de jucători, primordială fiind aducerea lui Srdjan Luchin, a unui play-maker şi a unui fundaş stînga. "Să punem, fiecare, măcar cîte 500.000 de euro, că aşa nu se mai poate! Rîde lumea de noi că n-am făcut nici un transfer, nimic", le-a zis Borcea celorlalţi acţionari. La întîlnire e posibil să participe şi Cornel Dinu, conducerea dorind să-i ceară părerea vizavi de instalarea lui Ionuţ Chirilă ca antrenor în Ştefan cel Mare. Numirea oficială a acestuia va avea loc doar după ce toţi acţionarii îşi vor da acordul, asta însemnînd că în acest week-end Dinamo l-ar putea numi oficial pe Chirilă.


800.000 de euro a plătit Borcea pe acţiunile lui Walter, pe care le-a împărţit apoi lui Badea şi Săvulescu. Cei doi trebuie să-i restituie o parte din bani

Doi stelişti propuşi
Pe birourile şefilor din Ştefan cel Mare au sosit zilele trecute CV-urile a doi fotbalişti care au evoluat în Ghencea în sezonul trecut. Eder Bonfim (30 de ani), fundaş dreapta, şi Ifeanyi Emeghara (27 de ani), apărător lateral, le-au fost propuşi dinamoviştilor. "Cîinii" nu au dat momentan un răspuns, însă salariile pe care cei doi le doresc, peste 150.000 de euro pe sezon de fiecare, micşorează şansele ca transferurile lor în alb şi roşu să se materializeze.

Niculae nu ştie ce va face
Atacantul Marius Niculae şi-a încheiat conturile cu Kavala, acolo unde a evoluat sub formă de împrumut în ultimele şase luni, şi trebuie să aibă o discuţie cu şefii în privinţa viitorului său la Dinamo. Fotbalistul de 30 de ani mai are contract cu "cîinii" un an, însă are oferte din Grecia şi aşteaptă să vadă ce sumă solicită şefii roş-albilor în schimbul său.Singurele ţări din lume fără coronavirus. 21 de state au declarat că nu au niciun om infectat cu Covid-19

Libertatea

Comentarii (10)

milansteaua40  •  01 Iulie 2011, 15:06

faceti ba dracu' ceva ca ride lumea de noi! mi-e si rusine sa zic ca tin cu dinamo! daca nu mai aveti bani ,vindeti clubul si nu ne mai chinuiti ! auzi ,sa iei 50 de goluri pe mina lui moti si in primele amicale sa joci tot cu el?!si el ce face? o comite iar!pai ce dracu asta ,nu e bataie de joc?mai bine cresteati un junior in timpul asta,il bagati de la 17-18 ani ,chiar de mai gresea, intr-un an-doi invata da moti parca o comite din ce in ce mai rau. dar imi bat gura de pomana.ce sa le ceri cind au inceput pregatirile si noi n-avem antrenor(tot respectul pt. ciobi dar ucenicia ti-o faci la stind vreo 2-3 ani in spatele unui antrenor care stie meserie)

nikyb  •  01 Iulie 2011, 12:58

voi nu vedeti ca moti nu are valoare? vindeti-l si-l cumparati pe Luchin.

nter  •  01 Iulie 2011, 11:58

Borcea parca zicea de nu stiu cate ori ca se retrage... Iar Emeghara ce pretentii pe el... El nu se uita la el ca pune 3 minute piciorul pe minge si 3 ani sta prin spitale? Mai face si fite..

Vezi toate comentariile (10)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
Program TV complet

Liga 1