FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ -POLI IAȘI 1-0

Scandal după CFR Cluj - Poli Iași! Un jucător a răbufnit către fani: "V-am făcut campioni, în p**a mea! Aplaudați în p**a mea"

FOTO: Captură TV Telekom Sport +3   FOTO
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 octombrie 2018 09:05

După CFR Cluj - Poli Iași 1-0, mijlocașul Ionuț Cioinac a avut un schimb dur de replici cu fanii clujenilor.

Deranjat de faptul că suporterii campioanei îl înjurau, mijlocașul Ionuț Cioinac, 27 de ani, i-a contrat cu vulgaritate pe aceștia, amintindu-le de meciul Poli Iași - FCSB 1-0, din play-off-ul sezonului trecut, care a ajutat-o pe CFR să câștige campionatul.

"Băi, nu ţipaţi! V-am făcut campioni, în p**a mea! Nu uitaţi! Trebuie să aplaudaţi, nu să înjuraţi, în p**a mea! Nu uitaţi", le-a spus Cioinac fanilor de la CFR Cluj, potrivit TV Telekom Sport.

După meci, Cioinac a explicat incidentul: "Ne-au adresat nişte injurii, iar eu reacţionez foarte repede. Le-am zis să nu uite că i-am făcut campioni. Totuşi, dacă nu câştigam cu FCSB, cei de la CFR Cluj nu mai erau campioni. Meritam cel puţin aplauze din partea lor", a declarat jucătorul pentru sursa citată.

Citește și: Planul lui Stoican a eșuat! CFR Cluj urcă pe primul loc în Liga 1, după victoria cu Poli Iași, scor 1-0

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
daniaania
daniaania  •  22 Octombrie 2018, 12:26

Oricum este urat sa injuri adversaru, indiferent. Multi prosti vin la meciuri peste tot. Pana sa fim si noi civilizati mai este....

10157078489212994
Mircea Barbu  •  20 Octombrie 2018, 14:51

Poftim???? Adica faptul ca Iasiul a jucat corect a insemnat ca CFR ii datoreaza ceva???? Puletu' asta nu e degeaba fotbalist - e dupa cata minte are, idiotul.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  20 Octombrie 2018, 14:40

Daca in Romania nu se stie ati incuraja echipa favorita barem sa o huiduim pe cea care ne este adversara. La fel si cu votarile. Daca nu avem cunostinte politice temeinice sa votam pe cel care banuim ca ne poate fura mai putin. Si daca se poate o data sa fie de dreapta, o data de stanga. Si tot asa. Dar neaparat tot aceleasi partide.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează