FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

"Scandal fals"

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 octombrie 2007 00:00

sefii Rapidului cred ca problema biletelor nu exista si ii acuza pe ieseni ca au premeditat totul. Disputa dintre fanii rapidisti si conducerea clubului continua. De data aceasta nu Rednic e subiectul principal, ci biletele pentru partida de la Iasi, care se va disputa astazi, de la ora 20:00, si va fi televizata de Antena 1.

Suporterii acuza ca Rapid nu a cerut intentionat bilete pentru galeria sa, dupa ce Rednic a fost huiduit la Titu. "Se incearca indepartarea noastra din tribune, George Copos vrea sa il sustinem pe Rednic, dar acest lucru e imposibil. Nici o problema, ne vom cumpara bilete de la Iasi. Am vorbit cu cei de la Poli sa ne puna la dispozitie o casa de bilete si le vom lua acolo. Sa fim intelesi, noi nu am fost ajutati de club cu bilete, cu transportul sau cu coregrafia, cum se intimpla la altii", au declarat liderii galeriei giulestene.

La rindul lor, conducatorii visiniilor spun ca nu a fost vorba de nici o intentie de indepartare a suporterilor, dar vina le-ar apartine pentru ca ei nu au comunicat clubului ca vor bilete. Mai mult, oficialii giulesteni cred ca cei de la Poli au inflamat spiritele pentru a crea tensiune la Rapid. "Ii rugam pe cei de la Iasi sa ne lase in pace, sa isi vada strict de treburile dumnealor. Le-am trimis un fax si i-am anuntat ca nu dorim bilete intrucit Liga Suporterilor nu ne-a cerut asa ceva", a declarat secretarul general Cristian Costache.

"Era o prostie sa fi sabotat accesul galeriei la Iasi. Noi avem nevoie de fani sa incurajeze echipa, nu faceam greseala sa ne certam si mai mult cu ei acum", a adaugat Costache. Acesta s-a mai referit si la scandarile impotriva lui Rednic: "Au dreptul sa conteste, dar nu sintem de acord cu tonul folosit si pentru ca atitudinea lor risca sa afecteze rezultatele echipei".

"Sprijin total pentru Rednic"

George Copos a postat pe blogul sau un mesaj catre fanii rapidisti, prin care isi reafirma sprijinul total, al sau si al conducerii clubului, pentru Mircea Rednic. El aduce aminte ca actualul antrenor e unul dintre cei mai titrati din istoria clubului si ii roaga sa nu se amestece in treburile echipei. "Cei care cred ca fac bine Rapidului comportindu-se intr-un mod incalificabil comit o grava eroare. Rapidul nu are nevoie de contestatari galagiosi, ci de suporteri adevarati. Lasati specialistii sa lucreze!", a scris Copos.

Bozo si Constantin joaca
Mircea Rednic se va baza astazi la Iasi pe Marius Constantin si Vladimir Bozovici, desi nu a apucat sa ii vada decit la doua antrenamente. Cei doi au plecat la loturile nationale inainte ca noul tehnican sa preia echipa si nu au luat parte la meciurile de pregatire cu FC Bucuresti si Electrosid Titu. "Nu e nici o problema, ii cunosc pe cei doi, ma bazez pe ei", a declarat Rednic.

"Eu nu i-am jignit"
Rednic a vorbit si ieri de conflictul cu suporterii: "Nu imi aduc aminte sa ii fi jignit vreodata. Pina la episodul din anul 2005, de la Crowne Plaza, nu antrenasem pe Dinamo si tot m-au contestat. Am avut niste probleme cu antrenorul de atunci, nu am avut nimic cu fanii, cu echipa, cu clubul. Am fost jucator si antrenor la Rapid si nimeni nu imi poate reprosa ca nu am facut tot ce am putut pentru aceasta echipa cu care am iesit de doua ori campion". Rednic se referea mai sus la conflictul cu Razvan Lucescu.

"In vina"
Antrenorul iesenilor, Ionut Popa, spune ca nu mai vrea sa piarda pe finalul partidelor. "Le-am cerut baietilor sa fie mai responsabili fiindca m-am saturat sa tot pierd pe final! Nu doresc sa ajunga specialistii sa spuna ca eu nu fac nimic la antrenamente si de aceea pierdem. Jucatorii una fac la pregatiri si altceva la meci. Ii simt in vina sa bata Rapidul. In fotbal, 50 la suta e noroc, fiindca nu e o stiinta exacta, dar e nevoie de stiinta", a comentat Popa. (Ovidiu Minea)


"Ii rog pe fani sa nu le faca pe plac adversarilor si sa sustina echipa, daca sint suporteri adevarati"

Mircea Rednic

1.000 de bilete au cerut suporterii Rapidului conducerii lui Poli Iasi pentru meciul de astazi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează