FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Scandal imens în Liga 1: "Să intervină DNA! Nu vrem să fim asociați cu posibile spălări de bani" » Ce împrumut a încasat clubul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 15:59

Continuă scandalurile la Pol Iași, după acuzațiile de deturnare de fonduri. (Detalii AICI)

Președintele executiv Adrian Amborsie acuză faptul că directorul general Horia Sabo a girat un împrumut de la o persoană fizică cu banii din drepturile TV. Ambrosie cere invervenția DNA pentru a eludica situația de la Poli Iași.

"Am aflat de la LPF că există un contract de cesionare a drepturilor TV de 316.000 de euro pe care Horia Sabo l-a făcut în numele clubului. Horia Sabo a împrumutat suma de 316.000 de euro de la un anume domn Neagu, iar acesta din urmă îşi va recupera banii din drepturile TV.

Când au intrat banii în club pe data de 28 noiembrie, acei 160.000 de euro, printr-un împrumut pe numele lui Neagu Traian Vasile, ni s-a părut extrem de ciuda.  S-ar părea că acest domn are o firmă de taximetrie şi un profit de doar 500.000 de lei, conform documentelor. Aceşti bani sunt insuficienţi pentru a asigura acel împrumut de 160.000 de euro până acum şi ceilalţi bani până la 316.000. Voi solicita DNA să intervină, pentru a face lumină. Nu vrem ca imaginea noastră să fie asociată cu posibile spălări de bani sau bani proveniţi din lucruri ilicite.

Domnul Sabo mai este legat de club doar printr-o hârtie. Nu-l mai vrea nimeni! Ne dorim să încheiem cât mai rapid colaborarea cu el", a declarat Adrian Amborsie potrivit stiripesurse.ro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
vnelu02
vnelu02  •  19 Decembrie 2018, 19:35

Vis-a-vis de conţinutul articolului ce caută "distinsa domnişoară"( bleah !!!) în poză ?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează