FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB, AZI, 20:00

Scandal înainte de Voluntari - FCSB! Observatorul de arbitri e demolat de Crăciunescu: „Ce caută acest repetent aici?”

Articol de GSP - Publicat joi, 06 februarie 2020 17:59

În această seară, de la la ora 20:00, se va disputa partida dintre FC Voluntari și FCSB, meci restanță din etapa a 18-a. Confruntarea îl va avea la centru pe Horia Mladinovici, iar observator de arbitri va fi fostul central FIFA, Marian Salomir.

Ion Crăciunescu a avut parte de o reacție extrem de dură la adresa prezenței lui Salomir în corpul observatorilor, dar și în structurile regionale ale Comisiei Centrale a Arbitrilor. „Am văzut articolul scris de voi, în Gazeta Sporturilor de azi, cu faptul că și comisia de arbitri și corpul observatorilor sunt dominate de foști asistenți. Nu e singura anomalie. Uitați-vă cine merge la meciuri pentru a observa și pentru a fi model pentru arbitrii de azi! Marian Salomir, de exemplu, un arbitru exclus de două ori din arbitraj. Domnilor, un arbitru care a fost dat afară, înainte de a atinge vârsta limită, e acum pus observator, să dea note. 

Salomir e și instructor regional de tinere talente pentru CCA. Repet, acest arbitru a fost exclus cu unanimitate de voturi într-o ședință a Comitetului Executiv", a declarat Ion Crăciunescu.

Marian Salomir a fost propus pentru excluderea din arbitraj în 2007, alături de alte nume precum Silviu Bogdan, Vasile Bratu, Anton Heleşteanu, Viorel Sandu şi Orlando Trandu. La acel moment, fostul central din Cluj avea doar 39 de ani și mai avea posibilitatea, conform regulamentului, să arbitreze încă 6 ani.

Crăciunescu a atacat apoi și în direcția CCA. „Ce caută unul ca Salomir observator și mentor? Ce caută acest repetent să fie un profesor pentru arbitri. De fapt, în condițiile în care aproape toată Comisia de Arbitri e formată din repetenți și corigenți, atunci e normal să fie loc și pentru Salomir", a mai spus Crăciunescu.

Comisia Centrală a Arbitrilor e prezidată de Kyros Vassaras și Alexandru Deaconu, iar membri sunt Augustus Constantin, Eduard Dumitrescu, Irina Mîrț, Cristi Nica și Liviu Ciubotariu, ultimii 4 fiind foști asistenți.

Citește și:

EXCLUSIV. FCSB îl vrea pe Ante Vukusic! Gigi Becali trebuie să plătească o sumă importantă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
ilipus
ilipus  •  07 Februarie 2020, 09:56

doar cateva intrebari pentru Craciunescu: -meci Turcia-Elvetia (0-1) decisiv pentru calificarea la un turneu final-mai stie cum a parasit terenul de joc la Istanbul ? -a fost declarat nr.2 arbitru FIFA-cum de nu a participat la niciun turneu final ? -a plans la telefon intr-o emisiune tv ca a fost injurat de mama de catre Becali(mama lui fiind decedata de cateva luni)-cum de poate sa mai vorbeasca cu acest personaj ar mai fi si alte intrebari dar ................................

226628904800238
Reflector Sv  •  06 Februarie 2020, 20:47

Ne intrebam noi cititorii ce mai cauta acest I. Craciunescu in comentarii La Digi sport Tv , si in presa , cand se vede de catre oricine ca este depasit , da dovada de o rutate si un subiectivism iesit din comun in comentariile sale ........

babacloanta
babacloanta  •  06 Februarie 2020, 19:26

craciunescu e cel mai vopsit arbitru si exert in tv samsung.. el vorbeste de repetentie?un *** ..spune ca golul inscris de viitoru cu 4 insi in offsaid e corect iar la meciul Dinamo- astra cand mingea se ducea in poarta si a fost devata d eperovici posibil in offsaid s-a anulat golul ..asta s-a intamplat in aceiasi etapa ,adica cea trecuta ..aservismul acesteilipitori este gretos ..ar trebui retras de pe micul ecran cu balaj doi omenosi dupa cum spun unii multi ..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează