FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Scandal la CFR! » "Feroviarii" ar fi încercat să ofere mită pentru a scăpa de un litigiu

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 martie 2013 20:42

Suspendarea de 9 etape pri mită de Ricardo Cadu nu e singura problemă a celor de la CFR. Ardelenii sînt acuzaţi că au vrut să ofere mită pentru a scăpat de litigiul cu Luceafărul Dej, anunţă ziuadecj.ro.

În 2010, Ciprian Deac era vîndut de CFR Cluj la Schalke pentru 3 milioane de euro. 25% din această sumă ar fi trebuit să ajungă la gruparea din Dej, care n-a văzut însă nici un cent din cei 750.000 de euro pe care ar fi trebuit să îi primească.

Văzînd că "feroviarii" nu vor să plătească, dejenii au apelat la o firmă de specialitate în fraude, inclusiv pe nivel sportive. Avocatul Caius Iliescu susţine că reprezentantul juridic al celor de la CFR, Ionuţ Tripon, i-a oferit 100.000 de euro pentru a muşamaliza cazul, scrie ziuadecj.ro.

Iată dialogul dintre cei doi (Click aici pentru audio!):
Caius Iliescu: Propunerea de 100.000 de euro mai rămîne valabilă?
Ionuţ Tripon: O să-i spun domnului preşedinte ceea ce mi-aţi spus dumneavoastră acum şi o să văd ce zice. Din punctul nostru de vedere la o analiză, aşa, nu foarte amănunţită, noi nu trebuie să vă dăm dumneavoastră bani.

C.I: Bun, dar atunci, ieri, propunerea de 100.000 de euro pentru a o factura dumneavoastră, ce-a însemnat?
I.T.: Domnule avocat, nu e nici o factură către noi, nu , să nu zicem ce n-am discutat ieri. Probabil că domnul preşedinte (n.r.-Iuliu Mureşan), a vrut să... nu ştiu, dintr-o relaţie de amiciţie pe care o aveţi sau de bună colaborare cu domnul Mureşan de la Dej (Victor Mureşan, preşedinte Luceafărul - n.red), dar probabil a zis că, probabil că dacă dumneavoastră consideraţi, ce să zic, reanalizăm contractele şi dacă considerăm că vi s-ar cuveni ceva, vă dăm, dar v-am zis, la o analiză a actelor, noi considerăm că nu vă suntem datori cu acei bani.

C.I: Bun, vă trimit juridic şi calculul şi în temeiul legii ceva ca să vedeţi şi ca să analizaţi profund. Cei 100.000 de euro au fost făcuţi , propunerea a fost o chestiune „off the record", în afara situaţiei noastre în care Luceafărul trebuie să ia 100.000 de euro pentru desfăşurarea activităţii, în afara cazului?
I.T.: Nu, nu , nu, a fost o discuţie, cum să vă zic, amicală, n-am venit cu împuternicire scrisă, domnul Mureşan n-a putut să vină şi a zis că dacă este, discută direct cu dumneavoastră.

C.I.: De aceea am şi venit.
I.T.: Au fost nişte neînţelegeri acolo, că probabil s-a înţeles că s-a venit cu un motiv şi cu altă intenţie.

C.I.: Eu încă sunt în Cluj şi încă mai poate fi reparată toată această chestiune. Propunerea dumneavoastră de ieri, eu am analizat-o ca pe o propunere fermă când aţi spus: "nu vin cu delegaţie, dar Mureşan a propus 100.000 de euro să închidem orice fel de discuţie". E aşa sau nu? În mod amiabil.
I.T.: Ce-am zis noi? Da, da .

561446-contract.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (224)
terminatorul2
terminatorul2  •  02 Martie 2013, 05:02
Postat de adrian84 pe 02 Martie 2013, 01:21

La inceperea Primului razboi Mondial existau Antanta ( Franta, Anglia si Rusia) si Tripla alianta sau puterile centrale ( Germania, Austo-ungaria , Italia si Romania, dar Romania tinea secret acest lucru) doar ca imediat dupa inceperea razboiului Italia intra de partea Antantei urmand ca si Romania sa ia aceasta cale in 1916.

Exact cum am spus și eu dar comentariul ca de obicei a fost șters ! Cred că este etnic german sau ungur !!

xhthu
xhthu  •  02 Martie 2013, 02:40
Postat de calea_victoriei pe 02 Martie 2013, 00:53

Mi-a placut foarte mult actorul care a interpretat rolul lui Horia Sima din DRUMET IN CALEA LUPILOR pe care l-am vizionat la Sala Palatului la sfirsitul anilor 80 '! Mai stie cineva cum il cheama ?

dragos paslaru .e ala care a jucat in sa mori ranit din dragoste de viata ,alt film foarte bun

tegean
tegean  •  02 Martie 2013, 01:31
Postat de djamorphis pe 02 Martie 2013, 01:04

Ai dreptate si chiar eu am spus acelasi lucru in urma cu cateva ore. Propun sa deschidem un subiect nou! CINE SUNT DACII!!?

Subiectul nou pe gsp: Acuzaţi de dare de mită » Clujenii ar fi încercat să muşamalizeze o datorie către Luceafărul Dej

Vezi toate comentariile (224)
Comentează