FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

EXCLUSIV Incredibil: Iordănescu, dat afară după 24 de ore! Scandal uriaș la Gaz Metan: două tabere luptă pentru putere

Articol de , , - Publicat miercuri, 15 iulie 2020 19:44 / Actualizat miercuri, 15 iulie 2020 21:47

Situația de la Gaz Metan, locul 6 în play-off, este tot mai tensionată, iar în club se dă o adevărată luptă pentru putere între două tabere: sponsorii echipei (Primăria, Transgaz și Romgaz) și opoziția în frunte cu Ioan Mărginean și Cristi Pustai. 

La 24 de ore după ce Valentin Iordănescu, nepotul lui Anghel Iordănescu, a fost numit ca președinte, acesta ar fi fost demis astăzi din conducerea clubului medieșean, ca urmare a unei acțiuni conduse de Ioan Mărginean, fostul administrator special, dat afară din club.

Azi a fost convocată o Adunare Generală Extraordinară a clubului care a contestat numirea lui Iordănescu și a fost ales noul președinte, în persoana lui Cristi Pustai, susținut de Ioan Mărginean! Decizia s-a luat cu o abținere și cu refuzul lui Valentin Iordănescu să voteze. 

Valentin Iordănescu a fost înlocuit

 În afara numirii noului șef al grupării, pe ordinea de zi a fost înlocuirea mai multor membri din Adunarea Generală. Cu 22 din 29 voturi, s-a votat înlocuirea lui Valentin Iordănescu și Mircea Costea, cu Deian Horea și lui Tătar Ion. Adunarea Generală Extraordinară a votat în unanimitate înlocuirea lor cu Iosif Biro, Dorin Roșca, Dorina Dospoli și Olimpiu Aldea. 

Noi l-am ales pe Pustai. Am făcut o ședință statutară. El deja a început munca la club și vream să ajungem din nou în cupele europene cu el
Theodor Luca, membru în Comitetul Director

Tabăra Iordănescu acuză 

De partea celaltă, tabăra Iordănescu nu renunță la luptă. Aceasta acuză că Adunarea Generală de azi ar fi fost convocată ilegal și contestă decizia de a-l numi pe Cristi Pustai ca președinte. Ioan Mărginean și cei care-l sprijină susțin, însă, că Adunarea este statutară pentru că au participat 22 din cei 29 de membri.

Scandal cu sponsorul

Așa cum GSP.RO a scris la începutul lunii, Transgaz refuză să mai finanțeze echipa până când Mărginean nu demisionează. Primarul din localitate, Gheorghe Roman, dar și oficialii Transgaz au transmis mesaje clare că nu vor mai vira niciun leu în conturile echipei până când Ioan Mărginean, președintele echipei nu-și va da demisia din funcție. (Detalii pe larg AICI) Sponsorii îl vor pe Valentin Iordănescu în fruntea clubului. 

FOTO. Imagini tari de la  Gaz Metan - Craiova

+8 FOTO

VIDEO. Neluț Roșu despre problema cu salariile de la Gaz Metan: „Ultimele salarii le-am primit pentru lunile Ianurie și Februarie”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Scandal în Liga 1! Cine e jucătorul șocat de un președinte de club: „Hai să ne batem!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
gazistu
gazistu  •  16 Iulie 2020, 19:00
Postat de eterna.terra.nova pe 15 Iulie 2020, 22:10

Amatoristmul ardelenesc in prim plan.

hoti mai mari ca in Oltenia si Muntenia...nu cred ca exista in tara

mosierul
mosierul  •  16 Iulie 2020, 10:47
Postat de eterna.terra.nova pe 15 Iulie 2020, 22:10

Amatoristmul ardelenesc in prim plan.

....he, he, he...uite cine își dă cu părerea !!! Știința hoției Craiova , o echipă clonata , un parazit care s-a lipit de liga 1 cu ajutorul mafiei PSD-iste...

adicn
adicn  •  16 Iulie 2020, 09:45
Postat de eterna.terra.nova pe 15 Iulie 2020, 22:10

Amatoristmul ardelenesc in prim plan.

Tu vorbești de amatorism prăzare?! A cărui echipă o fost catapultată în Liga1? Am zis că nu mai vreau cufuriții campioni, mai bine câștigați voi...nici nu ați câștigat titlul, dar mi-e deja lehamite de coatele voastre ascuțite și de orgoliul ăluia care doarme cu capul pe brazdă ca să se cultive.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează