FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Scandal la Vaslui! Adrian Porumboiu îi răspunde lui Ciprian Damian: "Eu am pus suflet, dar acum vine un strigoi şi îşi înfige colţii"

Articol de - Publicat duminica, 06 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 06 aprilie 2014 17:58

Finanţatorul Adrian Porumboiu a răspuns acuzaţiilor pe care preşedintele clubului de fotbal FC Vaslui, Ciprian Damian, i le-a adus într-o conferinţă de presă, în cadrul căreia a afirmat că banii clubului au fost direcţionaţi către firmele conduse de omul de afaceri vasluian şi că din această cauză clubul ar putea să nu primească licenţa din partea FRF.

Porumboiu susţine că declaraţiile lui Damian sînt "nişte minciuni sfruntate", venite din partea unui om în care a avut încredere şi despre care a crezut că vrea binele echipei vasluiene.

"Mi-e greu să răspund unor astfel de minciuni. Omul acesta, cum respiră, aşa minte. Am văzut mulţi mincinoşi în viaţa mea, dar ăsta pune capac la tot. Dacă retrăgeam banii despre care spune că au intrat în firmele mele, eram cel mai fericit, mai recuperam din pierderi, dar nici vorbă de aşa ceva.

A spus şi că banii din sponsorizări nu ar fi ajuns la club, dar el nu are cum să ştie că nu e deloc aşa, fiindcă în viaţa lui nu a produs un leu. Sînt mulţumit că nu a spus şi de banii veniţi de la UEFA pentru juniori ceva, fiindcă pe ăştia i-a ras cum au intrat în cont", a declarat Adrian Porumboiu.

El a afirmat că s-ar fi aşteptat ca Damian să vină cu soluţii pentru clubul vasluian, aflat în plin proces de licenţiere.

"Mă aşteptam să spună ce face cu echipa, banii erau pregătiţi, am vrut să-i ajut să ia licenţa, dar a transmis în scris directorului economic şi sportiv să nu se primească nici un ban fără aprobarea lui.

El nu a cheltuit un cent pentru echipă, ba mai mult, a consumat. Sînt ferm convins că, de fapt, el nu vrea să salveze echipa. De altfel, nici nu poate, nu are capacitatea; ca să faci asta, trebuie să fi făcut ceva în viaţă, să fii un om bun, iar el nu este.

Din decembrie e ca turbat şi nu-l înţeleg. I-am dat acţiunile crezînd că e un om de onoare, dar să vii cu astfel de aberaţii, nu e normal. Echipa asta nu a putut să mişte, nu a putut trece strada, ca şi el, fără susţinerea mea.

Am pus suflet, iar unul ca un strigoi vine acum şi înfige colţii în ceea ce are Vasluiul mai de preţ, echipa care a adus bucurie suporterilor', a mai spus Adrian Porumboiu.

Omul de afaceri mai susţine că în acest moment pentru clubul vasluian este uşor să ia licenţa, deoarece banii există, dar Ciprian Damian nu îi vrea.
"Aş vrea ca echipa să meargă şi el să mă contrazică.

Dacă s-ar întîmpla aşa, aş retrage toate declaraţiile, dar nu va mişca un deget. Din păcate, vreau să ajut, dar nu am cum. Nu ştiu de unde vin atâtea minciuni'', a afirmat Porumboiu.

Acesta i-a interzis, totodată lui Ciprian Damian să îi mai rostească numele.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
paulsab
paulsab  •  07 Aprilie 2014, 10:59
Postat de kraus pe 06 Aprilie 2014, 23:53

Paranoiu a luat-o razna de tot.

Daca Porumboiu a luat-o razna, despre tine ce sa spun, ca esti duuuuuus ?

psyk3
psyk3  •  07 Aprilie 2014, 09:30

Eu tot nu inteleg dc atata ura pentru omul asta care a bagat milioane de euro in fotbalul nostru.. datorita lui si a vo 3-4 patroni a crescut fotbalul de la noi.. nu au stat cu mana intinsa..sa ceara bani de la primarii.. cum se intampla la altii.. adica tin echipele pe banii nostri..si asa se mai spala sute de mii de euro.Daca exista cineva care sa il traga la raspundere.. sa ii spuna o vorba mai de "duh"..sunt suporterii vasluiului..

mvradulescu
mvradulescu  •  07 Aprilie 2014, 09:04

Interesante punctele de vedere ale celor ce comentează articolul, dar în multe cazuri penibil de pătimașe. Eu consider că dl. Porumboiu s-a străduit să amenajeze o oază în plin deșert (cam ca patronul Astrei), observând într-un târziu "eroarea de programare". Oricum intenția a fost cât se poate de bună, însă locul a fost greșit ales ... Şi poate nici nu a fost ajutat corespunzător de cei care ar fi trebuit să pună umărul la transformarea unei divizionare C în campioană, așa cum s-a întâmplat la Urziceni ! Nu contează doar echipa din teren, ci și anonimii care participau la ridicarea acestui edificiu !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează