FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Scandalul continuă la Poli Iași! Se cere schimbarea Consiliului Director » Și primarul e taxat

Consilieri ai USR PLUS l-au taxat pe Chirica și au cerut schimbarea Consiliului Director
Consilieri ai USR PLUS l-au taxat pe Chirica și au cerut schimbarea Consiliului Director

Articol de - Publicat miercuri, 03 martie 2021 17:31 / Actualizat miercuri, 03 martie 2021 17:38

Deciziile luate astăzi la Primăria Iași de Consiliul Director al Politehnicii Iași, într-o ședință coordonată de primarul Iașului, fostul pesedist Mihai Chirica, actualmente membru PNL, au stârnit reacții aprinse în cadrul Consiliului Local Iași.

Consilieri ai USR PLUS l-au taxat pe Chirica și au cerut schimbarea Consiliului Director!

Scandalul continuă la Poli Iași

„Colapsul fotbalistic și sportiv în care se află clubul de fotbal Politehnica Iași este rezultatul intruziunii politice în activitatea acestuia. Consilierii USR PLUS desfid comportamentul lipsit de fair play al d-lui Primar Chirica. Dânsul caută acum vinovați pentru situația dezastruoasă, dă sancțiuni și directive Comitetului Director (în ce calitate?), fără a recunoaște că am ajuns în această situație tocmai din cauza acestor practici nesănătoase de imixtiune a politicului. Noi credem ca Politehnica nu are nevoie de pansamente, ci de o regândire a principiilor de funcționare. Ne dorim o echipă performantă, de care să fim mândri, care să lupte pentru titlu și Cupele Europene. Avem acest potențial, avem baza de selecție, avem suporteri și oameni de calitate. Ne lipsește infrastructura și funcționarea clubului pe baze moderne. De aceea, noi solicităm: 

  • schimbarea Consiliului Director (CD). Având in vedere că CL este unul dintre principalii finanțatori, dorim să avem un reprezentant în Consiliul Director. Totodată, dorim ca din CD sa facă parte reprezentanți ai asociațiilor de suporteri, ai mediului de afaceri și ai universităților.
  • schimbarea modalității de finanțare a clubului. Dorim finanțarea clubului pe baza unor criterii de performanță. Nu mai dorim finanțarea de la bugetul local a mediocrității!

Mai mult, pe baza unui plan de trei ani, ne dorim ca finanțarea de la bugetul local să fie DOAR pentru activitatea competițională (deplasări, echipament sportiv și cazare) și infrastructură. Salariile și bonusurile trebuie acoperite din alte surse de finanțare” au precizat, într-un comunicat, Cezar Baciu, Andrei Popescu și Ionuț Anastasiei, membri ai Comisiei de Sport din cadrul CL.

Și liderul consilierilor locali ieșeni PSD, Bogdan Balanișcu, l-a înțepat pe Chirica: „Unele decizii luate astăzi sunt bune, nu și suficiente. Nu știu însă în ce calitate a participat domnul primar la ședința Consiliului Director, pentru că domnia sa face parte din executivul Primăriei, nu din deliberativ. Grupul consilierilor PSD a susținut și va susține Poli în continuare, însă așteptăm un plan bine structurat”. CL Iași a aprobat anul trecut alocarea sumei de 4,5 milioane lei către Poli.

Mihai Chirica, conferință fără precedent! A făcut praf Poli Iași: „Să le fie rușine! Ne ard toate comunele din țară!”

Citește mai multe știri despre Poli Iași:

Andrei Cristea, acuzat de un derapaj ORIBIL de arbitrul Radu Petrescu: „Mai bine mureai la operație” » Răspunsul fotbalistului

3 nume cunoscute pentru înlocuirea lui Andrei Cristea pe banca lui Poli Iași

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  03 Martie 2021, 18:43

Lasati *** si aduceti antrenor cu experienta !! daca picam, va fi ff greu sa mai promovam, la ce echipe sunt in B !! TREZIREA !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează