FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Scandalul CS Dinamo - ACS FC Dinamo afectează toată Liga 1 » FC Voluntari, victimă colaterală

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 30 mai 2017 17:59

Voluntari va juca în play-out împotriva celor de la Chiajna tocmai la Piteşti pentru că echipa gazdă nu are teren cu nocturnă.

Prima variantă în mod normal era stadionul Dinamo din "Ştefan cel Mare", dar conform surselor Gazetei, cei de la FC Voluntari au fost refuzaţi de CS Dinamo dintr-un motiv incredibil.

Cei de la Voluntari n-au plătit facturile pentru jocurile disputate în "Ştefan cel Mare" acum doi ani, iar celor de la CS le este frică de scandalul pe care l-ar putea declanşa cu ACS FC Dinamo, societatea lui Nicolae Badea, având în vedere că cele două societăţi sunt în litigiu.

Pandurii a trimis chiar o solicitare Ligii Profesioniste, prin care cere modificarea orei de începere a meciurilor din ultima etapă a play-out-ului, pentru ca partida dintre Voluntari și Chiajna să se joace la Voluntari și nu la Pitești (detalii AICI). 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
178516522518224
Dinu Ion  •  31 Mai 2017, 09:32

Ziarist *** mai ai de scris despre scandalurile de la Dinamo ,poate scri si despre achiziția de antrenor de la fcsb***!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  30 Mai 2017, 21:00

Chiar ca afecteaza toata liga 1. Mai ales pe fcsb. Gigibililor sunteti penibil. De fapt voi sunteti........ gesepe.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  30 Mai 2017, 19:37
Postat de blatistu49 pe 30 Mai 2017, 18:55

de risul curcilorcum dai licenta la o echipa care nici stadion nici nocturna nici spectatori nici audienta nu are tinuti prin sifonare din BANI PUBLICI eo rusine nici bani nau de a plati utilitatile asteapta sa vireze Primaria banii

Dar sunt mai buni decat Rapid si Petrolul!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează