FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Scandalul de la Dinamo i-a surprins și pe oficialii lui CFR: „Fotbalul românesc seamănă tot mai mult cu «Insula Iubirii»” :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iunie 2019 21:53

Daniel Stanciu a avut o reacție ironică după ultimele evenimente petrecute în fotbalul românesc. Directorul sportiv de la CFR Cluj compară situația cu «Insula Iubirii», reality-show transmis de Antena 1.

Dinamo a avut probleme zi de zi. Nu vreau să discut despre perioada mea acolo. Am o teorie. Am fost angajat la Dinamo și nu cred că e corect să analizez. Dar trag o concluzie. Fotbalul românesc seamnănă tot mai mult cu « Insula Iubirii», pentru că se schimbă lucrurile de la oră la oră.

Cei care iau decizii sunt inconsecvenți. L-au pus pe Niculescu și după 2-3 antrenamente l-au dat afară și l-au pus pe Rednic. Deși tu, cu bune cu rele, îl cunoști pe Rednic. Pentru suporteri aceste lucururi contează.

Conducătorii noștri nu știu să-și aleagă oamenii, de asta se ajunge unde se ajunge”, a zis Daniel Stanciu, în direct la TV Digi Sport.

CITEȘTE ȘI:

Surprize, surprize: „Geană” e peste Rednic la un capitol la care „Puriul” părea campionul absolut!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează