FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Scapă de şapte! » FC Braşov a reziliat contractele a doi jucători şi vrea să renunţe la încă cinci

În ultimul an și jumătate, Dorinel Popa a fost legitimat la 4 cluburi: Brănești, Steaua, U Cluj și FC Brașov
În ultimul an și jumătate, Dorinel Popa a fost legitimat la 4 cluburi: Brănești, Steaua, U Cluj și FC Brașov

Articol de - Publicat sambata, 05 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 04 ianuarie 2013 21:22

"Stegarii" le-au reziliat deja contractele lui Taborda şi Florin Lazăr, iar alţi cinci fotbalişti îşi negociază plecările de la formaţia lui Szabo.

Şefii clubului de sub Tîmpa a reuşit să scape de doi jucători ce nu au convins în sezonul de toamnă: portarul Pedro Taborda (34 de ani) şi fundaşul Florin Lazăr (32 de ani).

Antrenorul Adrian Szabo l-a primit în schimbul portughezului pe tînărul Florin Iacob (19 ani), de la Unirea Tărlungeni. Oficialii ardeleni negociază acum ruperea contractelor cu încă cinci jucători: Bogdan Străuţ (26 de ani), Ciprian Brata (21 de ani), Vasile Olariu (25 de ani), Iulian Tameş (34 de ani) şi Dorinel Popa (24 de ani). Toţi aceştia au fost aduşi la echipă pentru a se impune ca titulari, însă nu au convins şi vor pleca în această iarnă.

Pe lîngă portarul Iacob, Szabo se va mai putea baza din retur pe mijlocaşul Davide Dias (29 de ani), liber după ce rupsese acordul cu FC Vaslui. Braşovenii sînt interesaţi şi de Hugo Moutinho (31 de ani), de la Severin, dar mai caută soluţii atît în atac, cît şi în defensivă.

"Vrem să ne bazăm pe jucători tineri din propria curte, precum Enceanu. În direcţia asta vom încerca să îl folosim şi pe Florin Iacob titular" ( Ioan Stamatopol, preşedinte FC Braşov)

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (9)
oooooooooohhh
oooooooooohhh  •  06 Ianuarie 2013, 21:59
Postat de sasquatchro pe 05 Ianuarie 2013, 09:48

Era sa ma bat cu unii prin Steagu', cica auzi la mine aroganta, aveam tricou cu FCB, cum mi-am permis sa le zic ca ei se duc pe sdadion sa urle la o echipa de 2 lei cu un "patron" de 30 de centi... :)) Blaturi mai mari ca FC Bv nu face nimeni...

auzi ba , cica el e din brasov si tine cu barcelona ...esti de-a lu' oieru frate ...eu cred ca nu mergi la meci ca esti rupt de foame si nu ai bani de bilet de troleu ...eu cred ca tu esti dintre aiai care s-au ofticat pe nicolae ca nu mai lasa intrarea libera ... nu simpatizez cu nicolae , chiar deloc , insa cred ca are meritul cel mai mare ca avem o echipa de fotbal in divizia a... cum necum , dar o avem ...si sa stii ca mai sunt inca oamenii care merg la meci sa se relaxeze si nu doar sa injure jucatorii cand pierd... de unde stii tu ma cate blaturi s-au facut ca tu nici nu ai fost la meci ...sa stii ca asa sunt toti prostii ..in general ei stiu tot .

gazistu
gazistu  •  05 Ianuarie 2013, 15:33

pacat de flori lazar...are loc la gazu si acum mai ales ca doar pe markovic, frasinescu ciuca si muth ii mai avem ca fundasi centrali.

sasquatchro
sasquatchro  •  05 Ianuarie 2013, 13:37
Postat de anonimuldinbartolomeu pe 05 Ianuarie 2013, 12:01

bigfoot eu daca eram chiar te bateam......nu poti sa mergi pe strada si sa iti vezi de treaba????? fiecare cu treaba lui.....consateni???mda consatean esti tu si familia ta cu cei de prin vaslui-barlad lasa brasovenii sa isi vada de ale lor

Am vazut acum, Bartolomeu, Gipsy-dude, sa stii ca si pe acolo am neamuri prin alianta, si te intalnesc si acolo, coloratule!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează