FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Scapă Dică? Ar putea fi lovitura anului: în ce campionat puternic ar putea ajunge Reghecampf

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 10:49

La finalul victorie obținute de FCSB contra celor de la Poli Iași, scor 2-1, Nicolae Dică a comentat și zvonul conform căruia Laurențiu Reghecampf, liber de contract, i-ar amenința postul.

Dică i-a recunoscut meritele fostului campion cu FCSB, dar nu se teme de o eventuală înlocuire: "Este un antrenor de valoare care a avut rezultate foarte bune la Steaua. La câți au fost până acum pe listă încă unul nu mai contează".

Gigi Becali a încercat la rândul lui să clarifice lucrurile, afirmând că Dică e sigur de postul lui până la finalul sezonului: "În seara asta îl voi suna și îi voi spune că văd că a început iar să se speculeze despre înlocuirea lui și să stea liniștit". 

Reghecampf spre germania

Laurențiu Reghecampf nu ar duce lipsă de oferte.  Stuttgart, ultima clasată din Bundesliga, cu doar 8 puncte acumulate în primele 12 etape, ar dori să îl aducă pe bancă în această iarnă, anunță Pro X. 

2titluri de campion și o Cupă a României are Reghecampf pe banca celor de la FCSB

Vezi și: "Dică e un fel de cârpă pe care o aruncăm așa?" » Gigi Becali despre disponibilitatea lui Reghecampf: "Îl voi suna în seara asta"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
brancusi
brancusi  •  26 Noiembrie 2018, 12:55

Daca nu e tot o "tzepelin-a",ar reprezenta o mare realizare!

talpan_terminator
talpan_terminator  •  26 Noiembrie 2018, 12:10

Scapa Dica? Vine manelarul Regheton la FC FCSB? Baaa, puneti-l emblema pe Reghecampf. El s-a nascut ca sa antreneze *** FC FCSB. Va potriviti perfect! Regheton-ton-ton...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

894347060631419
Ady Oster  •  26 Noiembrie 2018, 11:45

Ce sa faca Reghecampf la Stuttgart? Au nevoie de sofer pentru autocarul echipei?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează