FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Scenariul care poate bloca Liga 1 sau orice altă competiție: „În cazul ăsta, campionatul e compromis”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2020 15:52

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a susținut azi o conferință de presă în care a oferit detalii suplimentare despre cum ser vor relua antrenamentele după 15 mai, când România va ieși din starea de urgență.

Oficialul a vorbit și despre ce se va întâmpla cu Liga 1 sau cu o altă competiție în cazul în care un sportiv sau unul dintre oamenii din staff va fi depistat pozitiv cu noul coronavirus.

„Diferă dacă un sportiv este depistat în cantonament sau în perioada competiţiei. În perioada de cantonament sunt spaţii special amenajate unde acel sportiv poate fi izolat, urmând ca după aceea să treacă prin procedurile recomandate de medici. Ceilalţi sportivi vor avea şi ei un regim special în sensul testării.

În cazul în care e depistat în perioada unei competiții, în opinia mea, cred că acel campionat este compromis. Pentru că echipele interacționează între ele. Cel puţin două echipe, dacă nu mai multe vor trebui carantinate. Practic toate procedurile acestea vor compromite această competiţie. Tocmai de aceea avem măsuri atât de ferme şi bine definite”, a declarat azi ministrul Ionuț Stroe.

VIDEO. Fotbaliștii din Liga 1 intră de azi în izolare totală

 Citește mai multe știri despre Liga 1: 

Fotbaliștii din Liga 1 intră de azi în izolare totală » Ionuț Stroe, ministrul Sportului: „Iată ce trebuie să facă un club pentru a reveni la antrenamente”

Cosmin Contra i-a făcut portretul omului care intermediază vânzarea lui Dinamo: „Profesionist adevărat, influent, apreciat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
matole_vicius666
matole_vicius666  •  05 Mai 2020, 23:05
Postat de felix_grandet pe 05 Mai 2020, 17:32

Măcar primul meci să-l vedem: CFR vs FC FCSB, ca să mai râdem și să le dăm un update gigistilor.. :)) Ei vor campionatul, dar anul acesta nu au fost nicio etapă pe primul loc și au pierdut cu mai toate echipele din Liga 1. :))

Da-i falci, janghina!

189254898748309
Claude SH  •  05 Mai 2020, 18:48

De fapt ei sunt cam de locul 5 sau 6, la cum au pierdut la scor cu Gaz Metan, cred ca Gazul merita un loc de Europa. Cu cât vom întra mai mult în competiție Fcsb se va adânci mai mult în clasament

felix_grandet
felix_grandet  •  05 Mai 2020, 17:32

Măcar primul meci să-l vedem: CFR vs FC FCSB, ca să mai râdem și să le dăm un update gigistilor.. :)) Ei vor campionatul, dar anul acesta nu au fost nicio etapă pe primul loc și au pierdut cu mai toate echipele din Liga 1. :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează