FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Scenariul care pune punct scandalului dintre CSA și Becali: "Intervine ministrul și îi dă pe toți afară! Categoric se ajunge la asta"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 ianuarie 2017 11:25

Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a vorbit despre conflictul dintre Armată și Becali și a anunțat că MApN va interveni și va face pace cu omul de afaceri.

"Nu există varianta ca Becali să mute echipa la Chiajna. Eu cred că intervine ministrul Apărării și îi dă pe Talpan și pe toți afară. Categoric se va ajunge la asta. Peste o lună sau două luni, când Steaua ia campionatul, se poate ajunge la o înțelegere între Becali și Armată.

Dacă Becali este șicanat și renunță la Steaua, echipa dispare. Dacă Becali renunță la Steaua, se alege praful. Dacă aș fi la CSA, aș face pace cu Becali. Și Armata ar fi mulțumită și ar lua și niște bani. Nu ar mai fi orgolii idioate. Armata nu va găsi oameni care să bage bani.

Eu, dacă aș fi Becali, nu aș da niciun leu la Armată. Aș juca cu FC Star pe Arena Națională, aș băga bani în jucători și ar veni lumea ca la balamuc. Fanii nu vin să vadă o siglă, ci să îi vadă pe jucători", a spus Dragomir la TV Sport ro. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
127939151042796
Marcello Kazan  •  11 Ianuarie 2017, 01:38

Cine mai poate fi dispus sa asculte la BALIVERNELE acestui MAMALUC decit ***I ???... Chiar nu realizati ca acest MAMALUC vorbeste ziua ce viseaza noaptea ???... Imi amintesc, cu putin inainte ca Burleanu sa fie ales presedinte al FRF, acelasi MAMALUC il lauda pe Burleanu nevoie mare... ca e baiat destept, ca ar fi pacat sa nu preia sefia FRF, ca nu-l lasa Hotzii s.a.m.d... Iar acum se da cu 'popescu, hagi', gigi etc.. UN PAPAGAL...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

widoqq
widoqq  •  10 Ianuarie 2017, 20:39

Pe jiji il pune sef la puscarii!

bigdeal
bigdeal  •  10 Ianuarie 2017, 19:44
Postat de Constantin Petcu pe 10 Ianuarie 2017, 14:49

Cum dau si eu de *** asta de Biris, sau cum ii zice? Ca vreau sa partikip si eu la marea adunare nationala de la sfirsitul lunii martie, inceputul lunii aprilie!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează