FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CORONAVIRUS. Scenariul pesimist al lui Cristi Bărbuț: „Vom trece dintr-un campionat în altul”

Jucătorii Craiovei abia așteaptă reluarea campionatului // FOTO:Facebook.com/UCVOficial/
Jucătorii Craiovei abia așteaptă reluarea campionatului // FOTO:Facebook.com/UCVOficial/

Articol de - Publicat joi, 02 aprilie 2020 12:19

Cristi Bărbuț, „aripa” Craiovei și-a luat adio de la vacanța de vară: „Nu va mai fi timp pentru așa ceva în condițiile în care povestea asta urâtă se prelungește. Izolarea asta e vacanța”.

Cristi Bărbuț e realist. În condițiile în care întreruperea acestui sezon se prelungește din cauza pandemiei de coronavirus, iar reluarea lui se va amâna cel mai probabil pentru începutul lui iunie, „aripa" Craiovei crede că se va trece rapid dintr-un campionat în altul. 

„Chiar nu mă așteptam să dureze atât și din ce observăm cu toții cred că va mai dura o vreme toată povestea asta urâtă. Am luat în considerare că s-ar putea ca sezonul acesta să se încheie și să înceapă imediat următorul. În cazul acesta, cu siguranță, nu vom mai avea o vacanță de vară. Vacanța ar fi această perioadă de izolare. Nu este plăcut, pentru că am stat doar în casă și nu avem cum să profităm. Dar dacă astea sunt condițiile, trebuie să ne adaptăm. O să ne pregătim și dacă o să se reia campionatul ăsta și se va continua cu etapele din următorul vreau să fim buni", a declarat Bărbuț cotidianului craiovean Gazeta de Sud.

Cybertraining ca Bayern Munchen 

Preparatorul fizic al oltenilor, Cornel Blejan, știe și cum îi va aduce pe jucători cât mai aproape de potențialul maxim, în condițiile în care ei au deja un program după care lucrează acum acasă. Soluția e cybertraining, pus în premieră în funcțiune de Bayern. "Dacă intrăm în a 5-a săptămână de izolare, vom face antrenamente live. Ne vom conecta toţi la o reţea, vom fi aproape de ce înseamnă antrenament dirijat. Vom face cinci antrenamente pe săptămână, trei cu mine, două individual", a explicat Bejan.

13 martiee data la care FRF a decis oprirea tuturor competițiilor. Se intenționează reluarea campionatului pe 5 iunie

„Dacă ar fi două luni de pauză, avem nevoie de cel puţin 5 săptămâni de pregătire pentru sezon, șase ar fi ideal. Este un risc enorm de accidentare dacă nu faci această pregătire"
 Cornel Blejan, preparator fizic U Craiova, la Oltenia TV

Citește mai multe știri despre Craiova: 

CS Universitatea Craiova, gest umanitar pentru Spitalul de Boli Infecțioase din Craiova » Achiziție făcută împreună cu fanii de 12.500 de euro

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează