FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Schimb Burdujan - Mardare

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iulie 2008 00:00

Fundaşul vasluian ar putea juca în Giuleşti, numai că atacantul alb-vişiniilor refuză să semneze cu gruparea moldavă.

Rapid s-a înţeles cu FC Vaslui pentru transferul sto­perului Şte­fan Mardare (20 de ani)! Acesta ar urma să ajungă în Grant la schimb cu Lucian Bur­du­jan, dorit insistent de antrenorul mol­do­ve­nilor, Viorel Hizo.

Vîrful giuleştean nu este însă de acord cu soluţia găsită de şefi: “Nu vreau să mă duc la Vaslui! Am oferte şi de «afară», din Rusia, şi prefer să plec acolo. Domnul Porumboiu vrea să semnez pe trei ani, eu aş semna doar pe două sezoane. În caz că voi semna totuşi, o voi face doar pentru nea Hizo, că ştiu că mă vrea mult”.

“Dacă nu vine Lucian, nu pleacă nici Mardare! Oferta pentru giu­leştean este pentru 3 ani, pentru că pe aceeaşi perioadă ar semna şi jucătorul nostru cu Rapid”, a explicat finanţatorul galben-ver­zi­lor, care ar urma să încaseze şi o su­mă consistentă de bani de la “feroviari”, pe lîngă Burdujan (24 de ani).

“Probabil că mai întîi aşteaptă să se înţeleagă cu Burdujan. Peseiro este un antrenor extraordinar, mi-ar plăcea să lucrez cu el, dar trebuie să fiu şi mulţumit de ofertă. Nu o să plec de dragul de a pleca”
Ştefan Mardare fundaş Vaslui

Replică: “Nu se mai doresc decît străini!”

Emil Dică (foto) şi Mugurel Buga sînt doi dintre cei şase jucători lăsaţi acasă de Peseiro, pentru că nu şi-au prelungit contractele cu Rapid. “Din iarnă, cînd am discutat ultima dată despre contract, nu mi s-a mai propus nimic. Văd că politica echipei e să se axeze pe jucători străini. Mi s-a spus că pot pleca pe 500.000 de euro, dar e o sumă cam mare”, a spus Dică. Buga este în aceeaşi situaţie: “Puteam rezolva acest conflict, dar nu mi s-a zis nimic în faţă. Rapid cere 250.000 de euro pe mine, să vedem cît solicită şi Braşov, care mă deţine în coproprietate”.

Declaraţie: “Rapid se luptă doar cu Rapid!”

Daniel Pancu nu e impresionat de achiziţiile făcute de celelalte echipe. “Ce jucători străini au venit la noi în ţară? Poate doar la Cluj au mai ajuns cîţiva jucători valoroşi. Nu mă interesează alte echipe. Noi sîntem singura contracandidată serioasă a noastră, principalul nostru adversar e Rapid! Toţi fotbaliştii care au venit la noi sînt foarte buni”, a spus Pancone.

Ultimele noutăţi

Atacantul lui FC Porto, Adriano Vieira Louzada, a recunoscut că a fost contactat de Rapid, dar a refuzat oferta: “Le-am zis că nu vreau să joc în afara Portugaliei. Am lucrat cu Peseiro la Nacional Madeira, dar vreau să rămîn la Porto”.

Vasco Matos (foto) nu a plecat cu Rapid în Elveţia. “Zotta a vorbit cu impresarul meu şi au decis să rămîn la echipă, pentru că mai am 3 ani de contract, dar nu ştiu dacă la prima sau la a doua”, a declarat mijlocaşul portughez.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  02 Iulie 2008, 14:45

lucial este un jucator valoros,cu potential inca neexploatat...daca ar juca meci de meci un sezon,cred ca ar putea ajunge chiar la o cota de 5 milioane euro....poate ca ar fi bine sa fie imprumutat pe un an si sa i se plateasca un salariu onorabil,nu 30.000 euro,un salariu mizerabil,jenant chiar.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează