FOTBAL  »  Superliga  »  DIALOG

Schimb de replici între Crăciunescu și Mititelu în direct: „Dacă nu-l băgați, îl veți pierde! Țineți minte ce vă spun!” 

Ion Crăciunescu / Captură Digi Sport
Ion Crăciunescu / Captură Digi Sport

Articol de - Publicat marti, 21 februarie 2023 21:19 / Actualizat marti, 21 februarie 2023 22:29

Robert Popa, portarul care a învolburat apele la FCU Craiova săptămâna trecută, după ce a făcut public conflictul cu Adrian Mititelu Jr., a revenit la antrenamentele oltenilor. Ion Crăciunescu îl sfătuiește pe patronul juveților să-l dea sub formă de împrumut pe goalkeeper-ul de 19 ani ajuns rezervă în Bănie. 

Revenit la antrenamente sub comanda lui Nicolo Napoli, internaționalul de tineret Robert Popa e nevoit să accepte postura de rezervă, din moment ce noul titular, Ionuț Gurău, are evoluții remarcabile în ultimele partide. Crăciunescu e de părere că portarul ar trebui să fie împrumutat la un club unde să evolueze în permanență. 

Schimb de replici între Crăciunescu și Mititelu în „cazul Robert Popa”

Ion Crăciunescu: „Domnu' Mititelu, dacă nu-l băgați să joace, îl veți pierde! Țineți minte ce vă spun eu!” 
Adrian Mititelu: „Dar asta nu înseamnă că dacă avem un portar mai în formă (n.r. - Gurău), trebuie să punem interesele cuiva în prim plan”.

Ion Crăciunescu:Dați-l la altă echipă, domnul Mititelu. Știți că vă vreau binel! Dați-l jumătate de an la o echipă de «B»”. 
Adrian Mititelu: „Robert Popa s-a întors la echipă. Niciodată nu s-a pus problema să amenințăm pe cineva. L-am considerat ca pe un copil de-ai mei. Pe el îl strică taică-su. Tatăl lui e omul care îl distruge. Mă sună și pe mine să-i facă radiografia lui Gurău”.

Sunt încântat de Gurău. Nu știu cum am avut șansa să-l iau liber, e un băiat de toată isprava. Chiar nu știu cum am reușit să-l iau fără să achit vreun ban.

- Adrian Mititelu

„De ce să plece Robert Popa? Trebuie să existe în lot o alternativă și pentru Gurău”, a opinat și Ionel Dănciulescu, olteanul plecat în fotbalul mare de la Electroputere Craiova.

Robert Popa nu se mai prezentase la antrenamente de teama lui Mititelu Jr

Nemulțumit de statutul de rezervă, Robert Popa mărturisea că nu s-a mai prezentat la antrenamentele echipei de frica lui Adrian Mititelu jr.

„Totul a început când eram accidentat. Eram în lojă, alături de 15-20 de persoane, la meciul nostru cu CSU Craiova, din retur, iar în pauză a venit la mine Adrian Mititelu jr. și mi-a spus pe un ton golănesc: "Popică, nu-mi place de tine că ești cel mai slab portar din istoria Craiovei. Avem 50 de goluri luate! Nu o să mai joci niciodată la echipa asta, te fac eu pe tine, eu sunt patron!”.

Schimb de replici între Crăciunescu și Mititelu în direct: „Dacă nu-l băgați, îl veți pierde! Țineți minte ce vă spun!” 
Robert Popa

Am fost uimit. M-am simțit jignit. Eu am încercat să aplanez conflictul, dar era chitit pe mine. Poate din cauza rezultatelor slabe, poate a considerat că am comis greșeli. Eu cred că la anumite meciuri nici nu s-a alcătuit cea mai bună echipă, iar eu nu putem să fac singur diferența”, a spus Robert Popa, intervievat de jurnalistul GSP Viorel Tudorache. 

VIDEO Toate informațiile înaintea duelului FCU Craiova - CS Mioveni

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Mesaj public al lui Gigi Becali pentru MM Stoica, după ce managerul a anunțat că ia în calcul plecarea de la FCSB: „Nu e frumos ce a făcut”

Clipe de groază în vestiar, la pauza meciului din Liga 1: „A leșinat, și-a pierdut vederea. A fost destul de rău”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
tzintaru
tzintaru  •  22 Februarie 2023, 08:24
Postat de TIborSzoltan pe 21 Februarie 2023, 23:31

Popa pleaca la Feceu. Am spus asta de 3 luni. Si va pleca!!!

Mai degrabă pleacă Rotaru la CSA din vara!Popa o sa plece afara la un moment dat!In mod cert ,avem cei mai buni portari!

gigimarga2
gigimarga2  •  22 Februarie 2023, 08:22

Sa ai doi portari tineri sacrificandu l pe unul din ei este o strategie proasta. Popa ar trebui împrumutat sau chiar vândut având in vedere circumstantele .

1948
1948  •  22 Februarie 2023, 00:37
Postat de TIborSzoltan pe 21 Februarie 2023, 23:31

Popa pleaca la Feceu. Am spus asta de 3 luni. Si va pleca!!!

iar tu ai asa o tristete de viata...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează