FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Schimbare de planuri la Rapid » Vidanov out, Glauber şi Olberdam păstraţi

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 02 iunie 2011 20:47

Rapidiştii s-au răzgîndit: Dinu Gheorghe a anunţat ieri că gruparea din Grant vrea să le prelungească acordurile lui Glauber şi lui Olberdam. "Am renunţat la Candido Costa şi la Vidanov. Glauber şi Olberdam rămîn la echipă şi pentru următorul sezon", a precizat ieri preşedintele giuleştean. Fundaşul central brazilian a intrat deja în inimile fanilor după ce a evoluat ca titular de 18 ori în ultimul sezon, cînd rapidiştii au avut cea mai bună apărare din campionat şi una dintre cele mai "betonate" defensive din Europa.


Inbox:
»» Copos şi-a evaluat echipa pe blogul personal: "Valoarea actuală a clubului Rapid european este undeva înspre 19 milioane de euro".
»» Herea şi Compania s-au clasat pe loc retrogradabil în clasamentul fair-play pe sezonul trecut. Rapid e pe poziţia a 15-a, cu 8 cartonaşe roşii încasate şi 91 de "galbene". Primul loc e ocupat de Pandurii, iar "lanternă roşie" a ieşit U Cluj.
»» Nici fanii nu-l mai vor pe Cesinha. "S-a plictisit, nu mai pune osul", au comentat suporterii Rapidului pe GSP.ro informaţia că se doreşte vînzarea mijlocaşului stînga brazilian.


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
madridpytyc
madridpytyc  •  03 Iunie 2011, 20:43

era bine daca ramanea spadacio si nu se stye nici de lazar..si cu apostol herea alexa poate zicu....roman deac..la mijloc..am face praf..campionatul asta..plus in atac un tibi balan curelea...sau unu dintre ei..

syduu
syduu  •  03 Iunie 2011, 15:03

cum sa il dea ma pe glauber? el si cu marcos antonio au inchis toate actiunile la poarta lui Coman/Bornescu :)

rapid-mania
rapid-mania  •  03 Iunie 2011, 14:25

Trebuia sa ramana si Vidanov. Era un jucator care promitea ceva. Acuma daca cumva lipseste Rui Duarte cu cine naiba jucam pe dreapta? Iarasi aduc no-name din strainatate pe un 1an si nu rezolva nimic.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează