FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Schimbare spectaculoasă la Dinamo! Ce s-ar putea întâmpla la club dacă vine Niculescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 septembrie 2018 13:59

Înaintea de Poli Iași - Dinamo 0-1, Ionel Dănciulescu și-a anunțat demisia din funcția de director general și a fost criticat dur de Florin Bratu.

Dinamo a anunțat azi despărțirea oficială de Florin Bratu (Detalii aici), lucrurile ar putea lua o turnură interesantă.

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, vrea să-l aducă pe Claudiu Niculescu și va avea o întâlnire cu acesta azi. Dacă fostul atacant va fi numit antrenor, atunci și Danciu-gol ar putea continua în conducerea clubului alb-roșu.

"Mi-ar părea rău să nu lucrez cu Niculescu la Dinamo, în cazul în care ar fi numit antrenor. E greu, sunt multe lucruri de luat în calcul. Eu m-am înțeles bine cu toți antrenorii de la Dinamo. As vrea să lucrez cu Claudiu, din funcția de director sportiv. Eu mă regăsesc într-o funcție aproape de echipă", a declarat Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

În mai, Gazeta Sporturilor a dezvăluit că Ionel Dănciulescu și Florin Bratu au o relație tensionată. (Detalii AICI)

Citește și: EXCLUSIV Fost antrenor la FCSB și Rapid pe lista lui Dinamo » Azi, Negoiță și David au întâlnire cu principalul favorit

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (8)
dvd1
dvd1  •  23 Septembrie 2018, 17:54

desfiintati echipa imediat. Retrageti echipa din campionat chiar acum. HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Dinamo. Desfiintarea

lapusneanul
lapusneanul  •  23 Septembrie 2018, 16:46
Postat de Alexandru Cristea pe 23 Septembrie 2018, 14:32

du-te si lasa-ne DANCIULE !!--NU AI FLER si pregatire sau relatii pt a fi un BUN PRESEDINTE DE CLUB SAU A LUCRA INTR-UN CLUB SI A TE IMPUNE !!

sandele, danciu a fost director sportiv, adica a cincea roata la caruta....

110146613198286
Gabi Simon  •  23 Septembrie 2018, 16:38

Dinamo sau Negoita poate aduce pe oricine si Ancelottti daca nu aduce jucatori degeaba nu poate redresa nimeni echipa. Cu ce este acum acolo ii paste retrogradarea,iar asta e ura pe care fostii conducatori care au fost la Dinamo de-a lungul anilor au destramat echipe foarte multe .iar acum le vine si rindul lor. Rapid cum a ajuns si in Liga a 4 a si acum incearca asa cum pot sa promoveze usor. Dinamo normal trebuia sa fie acum si ei in Liga a 4 a ,nu sa umble cu tot felul de smecherii,si se facea reorganizarea clubului din temelii,apoi venea un finantator potent financiar si nu ajungeau in situatia asta sa te chinui la retrogradare caci aanul acesta asa va fi mai rau ca anul trecut.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează