FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

EXCLUSIV Schimbări importante pregătite la un club cu pretenții de play-off din Liga 1 » Multe plecări și posibila tăiere a bugetului

FOTO: Alexandra Fechete
FOTO: Alexandra Fechete

Articol de - Publicat miercuri, 29 decembrie 2021 13:08 / Actualizat miercuri, 29 decembrie 2021 17:17

UTA pregătește câteva mutări în această iarnă. Șefii încearcă să scape de jucătorii care nu mai sunt în atenția antrenorului Laszlo Balint, însă iau în calcul și o diminuare a bugetului de salarii, mai ales că play-off-ul e tot mai departe.

UTA a încheiat anul pe locul 9, la 5 lungimi de locurile de play-off, asta deși o bună parte din campionat s-a aflat între primele șase echipe sau imediat sub linie. Ultimele rezultate n-au fost cele mai bune și astfel s-a pierdut teren în lupta pentru primul play-off din istoria recentă a clubului. 

Mihai Stoichiță a ascuns voturile » Stupoare în ședință care ar fi trebuit să decidă selecționerul
SELECȚIONER
Mihai Stoichiță a ascuns voturile » Stupoare în ședință care ar fi trebuit să decidă selecționerul

Șefii se gândesc să ia măsuri și caută deja soluții pentru a înlocui unii jucători, iar pe alții să-i disponibilizeze din cauza salariilor. 

Trei pe lista neagră la UTA

Pe lista celor ce probabil vor părăsi echipa se numără Marius Tomozei, Florin Ilie și Sorin Bustea. Primul a fost exclus din lot de Laszlo Balint de mai multe luni și clubul caută soluția optimă pentru a rupe contractul. 

În cazul în care se va ajunge la o înțelegere, fundașul de 31 de ani are deja oferte din L1. E dorit de Dinamo și CS Mioveni, cu un plus pentru argeșeni, unde situația clubului e mai bună, iar Alexandru Pelici a mai lucrat cu Tomozei la trei cluburi. 

De asemenea, Florin Ilie și Sorin Bustea ar putea pleca și ei, fiind printre jucătorii pe care Balint s-a bazat foarte puțin. 

Scad arădenii bugetul? 

Există informații conform cărora conducătorii de la UTA se gândesc chiar la o micșorare a bugetului, din mers, asta și pentru că play-off-ul este tot mai greu de crezut că poate fi atins. În acest caz, pe lista plecărilor ar putea apărea și jucători cu salarii mari, mai ales din ofensivă, capitol la care UTA n-a excelat. 

De asemenea, câtorva jucători tineri, cu șanse mici de a juca la Arad, ar urma să le fie găsite formații unde să fie împrumutați, pentru a evolua mai mult. 

Miculescu ar fi jackpotul 

Unul dintre jucătorii pe care Laszlo Balint l-ar putea pierde, deși antrenorul nu și-ar dori, este David Miculescu. FCSB și CS Universitatea Craiova s-au interesat de internaționalul U21, primii chiar înaintând o ofertă oficială, refuzată însă de arădeni. 

În plus, trei cluburi din Italia stau și ele cu ochii pe "bijuteria" Aradului: Sassuolo, Lecce și Venezia. O ofertă pe placul conducerii celor de la UTA ar determina clubul să renunțe la unul dintre cei mai importanți jucători, asta și pentru că situația financiară s-ar îmbunătăți considerabil. 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

EXCLUSIV Avem lista care l-a costat pe Rednic postul la Dinamo! Numele transmise către conducere

Bănel Nicoliță, dezvăluiri tulburătoare: „Toți veneau cu părinții, eu m-am dus singur. Înghiți și mergi mai departe” + Lecție de omenie: „Prietenii se strâmbau, dar cerșetorul e și el om”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  30 Decembrie 2021, 08:53

Saracia e aproape in toate cluburile,iar unii abereaza la gura sobei sa se faca 18 echipe.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează