FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Schimbări majore la Steaua anunțate de Becali! A construit deja o bază de pregătire + planul pe care îl are cu sigla: "Mai înregistrez 3"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2016 21:41

Gigi Becali a anunțat că nu mai este nici o cale de împăcare cu CSA. Patronul Stelei a dezvăluit că echipa va avea din sezonul viitor o bază de pregătire la Berceni și că va mai înregistra la OSIM alte 3 mărci. 

"Azi le-am făcut iar plângere penală. Noi avem mai multe lucruri acolo: tribuna oficială, lifturi, nocturnă. Toate sunt cumpărate de mine. Noi de două luni de zile vrem să le luăm și nu ne răspund la solicitare.

Facem ca la Hexi Pharma, o luăm în glumă și uite ce se întâmplă. Tabela trebuie să o luăm. Eu am vrut pace, dar n-ai cu cine să te înțelegi. O să mai înregistrăm 3 mărci pe care nu mai scriem FCSB, o să fie cu Steaua București.

Ca să vadă suporterii că noi suntem Steaua. Palmaresul e la noi, istoria e la noi, totul e aici. Ce contează un desen? Pentru suporteri fac toate demersurile astea. Vreau să îi conving că o siglă nu are treabă cu palmaresul.

Am făcut în Berceni ceva. Terenuri de antrenament și mai multe lucruri. Se va folosi echipa mare de ele. E gata totul. Mă apuc să fac și acea academie de care ziceam acum vreo 10 ani. N-am avut liniște ca să pot face", a zis Gigi Becali la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
steaua_fara_nume
steaua_fara_nume  •  20 Mai 2016, 12:05

Nea jiji incearca bre si celelalte comune din ilfov ...voluntari ,fundeni , dobroesti , pantelimon 2 , cernica , tanganu ...si apoi pe linia oltenitei poate dai de stramba lui dodel ..o sa aveam o stea comunala ..cu suporteri de la tara

zizu
zizu  •  20 Mai 2016, 10:19
Postat de valentinn10 pe 20 Mai 2016, 08:37

Bravo nea GIGI sa-ti dea Dumnezeu sanatate , nu calca jafurile de la dinamo niciodata in urma ta , TE IUBIM PENTRU TOYT CE FACI , SI FACI PENTRU STEAUA .FORTA STEAUA , LUPTA FCSB . HAI STELUTA , mancao-ar taticu .

vad ca totusi...iti placemult sa mananci altceva...

valiro
valiro  •  20 Mai 2016, 09:26
Postat de travka pe 20 Mai 2016, 07:24

doar CHipciu Papp si Tade au vreo 800 de mii de euro pe an doar salariu fara taxe, cu taxe ajung la 1.3 milioane doar astia 3 jucatori, stii cati mai sunt in lot? Steaua are cheltuieli mari dar a si produs, acum nu a mai luat titlu, daca intra in grupe europene face bani jiji, daca nu nu, dar daca nu intra nu baga echipa in insolventa ca nu e prost, si oricum are bani da nu vrea sa mai bage de la el, dar o sa reduca salariile (cum a si facut deja cu Papp si Bawab, urmeaza chipciu si tade si restu) iar la 10 mii euro salariu pe luna la fiecare sa se incadreze in bugetul local cum ar fi, liga - tv - sponsori - bilete etc, si daca ia titlul la anu intra in grupe iar le face salarii mari

Poti tu sa bagi mana in foc ca toti banii ajung la ei ? Sa il luam pe Chipciu, are 30.000 pe luna, garantezi tu ca el primeste mai mult de 7000 euro ?

Vezi toate comentariile (39)
Comentează
Close