FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Schimbul lui Perovic » Sârbul a fost oprit de la antrenamente, dar Dinamo i-a găsit deja înlocuitor

Articol de - Publicat miercuri, 19 februarie 2020 12:00

Slavko Perovic a fost oprit de la antrenamente de doctori, i s-a prescris pauză o săptămână, Mattia Montini revine de azi la pregătirile normale.

Slavko Perovici out, Mattia Montini înapoi în joc! Golgeterul la zi al "câinilor" ar putea fi schimbat în lotul pentru deplasarea de la Mediaș de puncherul roș-albilor din ediția precedentă.

Sârbul în vârstă de 30 de ani a fost oprit de la antrenamente de doctori după accidentarea horror de la derby, când atacul violent al lui Iulian Cristea l-a desfigurat.

"Chiar nu știu când voi reveni la antrenamente. Eu pot oricând. Însă există un protocol, cel puțin așa mi s-a zis, la astfel de lovituri. Trebuie să fac pași mici pentru revenire. Antrenamente foarte ușoare, apoi să încerc să lovesc mingea cu capul, de-abia apoi pregătiri normale. Mi s-a spus să ajung la această a treia fază de-abia de săptămâna viitoare", a mărturisit Perovici pentru Gazeta Sporturilor.

Revine pe jumătate

În schimb, de astăzi, la antrenamentele normale va participa și Mattia Montini. Italianul a reintrat în programul echipei de câteva zile, însă de azi va face la parametri maximi.

"O să fac pregătiri cu echipa de miercuri. Ar fi o posibilitate să fiu în echipa de duminică, dar nu depinde doar de mine", a comentat italianul pentru GSP. Doar că sunt șanse infime ca Montini să apară în primul "11" la Mediaș.

Italianul de 27 de ani a pierdut aproape tot cantonamentul de iarnă de la Marbella din cauza mai vechii accidentări musculare. "E o situație ciudată. Sunt recuperat sută la sută, dar simt ceva nu prea bine acolo, parcă mă dor mușchii. De aceea nu risc. Nu e o accidentare stupidă, dacă forțez s-ar putea să pierd câteva luni. Niciodată n-am avut probleme cu accidentările", declara Mattia la jumătatea lunii ianuarie.

Montini a ratat ultimele 6 meciuri oficiale ale roș-albilor, ultima sa apariție a fost pe 4 decembrie 2019, când a jucat un minut cu Chindia și-a marcat la victoria cu 4-2! 

Schimbul lui Perovic » Sârbul a fost oprit de la antrenamente, dar Dinamo i-a găsit deja înlocuitor
Montini n-a avut multe momente de satisfacție în actualul sezon: a pierdut 10 meciuri din cauza accidentărilor Foto: Cristi Preda

"Nu sunt supărat pe Iulian Cristea, nu sunt genul care să se plângă. Dar la următorul meci, să-și ia o armură pe el, totuși!"
Slavko Perovici, atacant Dinamo

4 goluriîn 16 meciuri pentru Dinamo are Montini în acest sezon. Anul trecut, a avut cifre foarte bune: 13 goluri în 23 de partide

8 goluriși un assist are Perovici pentru "câini" în 15 meciuri în toate competițiile

5 etapedin cele 16 prezențe ale italianului le-a bifat în calitate de căpitan al roș-albilor

Calcule pentru play-off

Citește și:

Derby-ul s-a încheiat, ironiile continuă » Florin Prunea nu-l uită pe MM Stoica: „A fost puțin surescitat, dar așa i-am motivat pe jucători”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
rocky2
rocky2  •  19 Februarie 2020, 12:00

Montini e dinaintea lui Perovici la echipa, cum sa fie inlocuitorul sarbului?

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  19 Februarie 2020, 10:27

PISCITELLI - KOSTRNA , PULJIC , R.GRIGORE , V.OLTEANU(oltay) - N'DIAYE , MRZLJAK - LAZAR , FABBRINI , SIN - MOLDOVEANU !!!

magic4ever
magic4ever  •  19 Februarie 2020, 09:50

Montini parca a uitat fotbalul fata de sezonul trecut, nu mai joaca absolut nimic...si Popa nu este atacant de Dinamo,a marcat doar 4 goluri si rateaza in prostie...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează