FOTBAL  »  Superliga  »  SCRISOARE

Scrisoare emoționantă a unui fan dinamovist pentru Cătălin Hîldan: "Revino pentru un moment într-o Groapă în care nu s-au mai strîns mai mult de 5000 de oameni"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 octombrie 2015 12:01

Dinamoviștii pregătesc azi un moment special pentru a-și plînge "unicul căpitan", Cătălin Hîldan. Au trecut 15 ani de cînd acesta nu mai este printre noi, însă fanii "cîinilor" nu l-au uitat și îi pregătesc anual cîte un moment special. Iată scrisoarea emoționantă a uni fan către Cătălin Hîldan:

"Dragă Cătălin,

A trecut o vreme de cînd ți-am scris ultima dată deși ești constant în mintea mea, dar știi cum e viața.. Lucrurile devin mai complicate pe zi ce trece, oamenii sînt tot mai puțin oameni și asta ne face existența infinit mai grea. Mulți dintre ei nu înțeleg că au apucat-o pe drumuri ce vor conduce Pămîntul ăsta atît de sărac fără tine pe meleaguri nebănuite.

Dar nu vreau să te împovărez cu problemele muritorilor, ți-aș face un mare deserviciu să te asimilez lor pentru că ești etern. Ei încă nu realizează cît de multă nevoie avem de suflete și caractere precum a fost al tău, iar asta nu se va schimba prea curînd. Abia după mulți, prea mulți ani încep și eu, copil naiv, să realizez rolul semnificativ pe care l-ai fi putut avea în viața atîtor tineri care ar fi crescut lînga tine.

Și nu mă înțelege greșit, aici nu e vorba despre fotbal, e vorba despre educație în cea mai pură formă, a exemplului. Cîți se mai pot mîndri că au alături modele așa cum ai fi putut fi tu? Știu că nu îți place să fii elogiat și adorat așa cum o facem noi, dar ne e greu să ne stăpînim. Ai ramas în mințile noastre ca o idee care înflorește în suflet și emană putere în tot corpul pentru că ne-ai arătat că se poate și altfel.

Ai demonstrat în infimii ani ai existenței tale că dragostea, devotamentul, munca, demnitatea ne vor ajuta să contribuim pozitiv in lumea asta haină. Ești de ani buni singurul impuls care împinge suporterul pe stadion pentru că ai devenit un ideal ce merită apărat, comemorat si dus la îndeplinire prin noi – cel mai apropiat exemplu de om frumos si dovada clară că tot ce e nevoie pentru a lăsa o amprentă specială asupra lumii este un suflet bun.

Despre cîinii tăi ce pot să zic.. sînt în ton cu realitatea – „lume multă (mai nou), oameni puțini”. Știu că pe tine nu te surprinde cînd spun lume „multă” pentru că pe vremea ta erau alături de tine și ai tai, dar fă un exercițiu de imaginație și revino pentru un moment într-o groapă în care nu s-au mai strîns mai mult de 5000 de la ultimul „derby”. Știu, dezolant.

Acum te las, încep să mă pregătesc pentru momentul în care te vom readuce lîngă noi. O să îți scriu mai des pentru că meriți. Să-i saluți pe ai nostri și poate ne dai un semn diseară."

Cu admirație si durere,
Un tînăr dornic de schimbare".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
cornian
cornian  •  03 Octombrie 2015, 20:20

Debutul lui Catalin Haldan (2 octombrie 1994, Steaua - Dinamo culmea tot intr-o zi de inceput al lunii octombrie) https://www.youtube.com/watch?v=_Tt6zwNH73g

mihai231
mihai231  •  03 Octombrie 2015, 17:09
Postat de decuadi pe 03 Octombrie 2015, 16:59

Mihai322....esri la curent cu realitatile.....daaaaaaa! Dinamo castiga la misto ghete de *** pana s a anulat competitia, iar tu aberezi ca doar steaua a fost comunista si corupta. Tin sa te informez ca esti macar patetic. Daca nu chiar penibil.

lasa treaba cu..ghetele...patetic?..pai da...de unde si cine a ales 250 de jucatori care sa formeze o care sa joace in cupa campionilor si cine a dat ordin asta???....de ce in 88 in finala cupei s-a intrerupt meciul dand castig de caza comunistilor de la steaua????.....de ce la fiecare meci a actalelor *** erau adusi cu forta militari in temen in galerie????......sunt multe foarte multe lucruri care va acopera fata cu un voal...si nu vreti sa va dati voalul la o parte,,,,,traiti inca in ceata si in negura..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ando89
ando89  •  03 Octombrie 2015, 17:08
Postat de moshu_cu_ruc.sacul pe 03 Octombrie 2015, 16:59

"*** care si luat numele de K.all"...De fapt, el este o combinație dintre un khal și un măghar. Altfel spus, e un...khatâr (cu IQ37)!

Moshule, sa te ajut cu numele adevarat si de necenzurat, daca-l strigi my little pony vine si consuma boabe din palma:))

Vezi toate comentariile (39)
Comentează