FOTBAL  »  LIGA 1  »  ASTRA GIURGIU

ASTRA // EXCLUSIV Dovada că Ioan Niculae le-a solicitat abuziv jucătorilor să-și reducă salariile » Scrisoarea primită de fotbaliști: „Salut, băieți! Altă soluție mai bună eu nu am găsit!”

Ioan Niculae
Ioan Niculae

Articol de - Publicat sambata, 11 aprilie 2020 19:49

Sindicatul Mondial al Fotbaliștilor s-a sesizat cu privire la abuzul la care sunt supuși jucătorii de la Astra, cărora li s-a cerut să accepte reducerea cu 50% a salariilor din ianuarie până în septembrie 2020. 

GSP a intrat în posesia scrisorii primite de jucători, în română și în engleză, în care patronul le solicită acest lucru:

„Salut băieți!

Cu privire la situația inedită în care ne aflăm, datorită suspendării tuturor activităților de orice fel, din cauza pandemiei cu Covid-19, încercăm să găsim o soluție pentru a rezolva problema situației financiare de la acest moment, astfel că propunem: 

  • pentru lotul de fotbaliști ce evoluează în liga 1, precum și a staff-ului tehnic, reducerea salariilor cu 50% începând cu luna Ianuarie 2020 și până în septembrie 2020, inclusiv, cu precizarea ca pentru lunile Ianuarie și Februarie să se plătească imediat. 

Vreau să înțelegeți că doar astfel putem reuși să depășim aceste momente extrem de grele în care ne aflăm, fie că vorbim din punct de vedere sportiv sau uman. Vă rog să vă gândiți bine și să înțelegeți că altă soluție mai bună, în primul rând pentru voi și apoi pentru club, eu nu am găsit!

„Este cea mai mare bătaie de joc la care eu sunt supus. Vreau să îmi demonstreze cineva, public, că eu sau cineva din conducerea clubului meu i-am șantajat pe jucători. Deși habar nu am cine sunt cei de la FIFPRO, îi rog să aducă dovezi pentru tot ce au afirmat”
Ioan Niculae azi, potrivit Prosport

„FIFPRO consideră ilegală și imorală decizia Astrei de a le propune jucătorilor reduceri salariale pe o perioadă de 9 luni, în timp ce oferă plata la jumătate a salariilor pe care nici nu le-a achitat. Acest abuz nu poate și nu va fi tolerat. Situația de la Astra vine după alte știri din România care anunță că unele cluburi au băgat jucătorii  ‘nedoriți’ în șomaj tehnic. 

FIFPRO și AFAN (sindicatul național al jucătorilor) vor continua să-i susțină pe jucătorii din România”

Comunicat FIFPro

ASTRA. Ioan Niculae, ieșire reprobabilă după ce a fost acuzat că își șantajează jucătorii: „Sunt foarte multe jigodii”

Playtech: Șumudică A SPART BANCA! A cheltuit aproape 100.000 de euro dintr-un foc, apropiații sunt uluiți


Comentarii (12)
samertx
samertx  •  11 Aprilie 2020, 22:35
Postat de maccsero pe 11 Aprilie 2020, 22:26

Suntem indignați! Câtă samavolnicie! La Astra domnesc abuzurile și teroarea contra angajaților. Jos mâinile de pe salariile muncite ale fotbaliștilor! Mâine dimineață în Piața Victoriei sub lozinca: ”Suntem toți fotbaliști!”

Regulamentar, dacă se poate: vizetă, mască KN95, salopetă M3, mănuși 0,2mm. Zice guvernul că sunteți extratereștri. :))

maccsero
maccsero  •  11 Aprilie 2020, 22:26

Suntem indignați! Câtă samavolnicie! La Astra domnesc abuzurile și teroarea contra angajaților. Jos mâinile de pe salariile muncite ale fotbaliștilor! Mâine dimineață în Piața Victoriei sub lozinca: ”Suntem toți fotbaliști!”

florar
florar  •  11 Aprilie 2020, 22:24
Postat de spritz123 pe 11 Aprilie 2020, 21:49

Este cea mai mare bătaie de joc la care eu sunt supus. Vreau să îmi demonstreze cineva, public,cum nelu Grasu' de la Zimnicea...care in decembrie '89 avea un apartament cu 3 camere si o dacia 1310...plus vreo 100 000 de dolari in conturi...a reusit peste 3 ani sa cumpere S.C. RAFINARIA “ASTRA ROMANA” S.A....adica prin 94...cu 400 000 000 de dolares????restul cu InterAgro si restul..."baietii destepti....STIE"

Asta nu știe ce spune sau a greșit zerourile...500 milioane a fost valoarea Petrom...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează