Comentarii (17)

 •  07 Iulie 2009, 20:24

Lasa-ne bai cu Gargara ca am urmarit la Pitesti pe mai toti antrenorii din tara , incepand cu Bondrea , Moldovan , Dorinel , Cartu , s.a.m.d. si pot sa spun ca majoritatea celor trecuti de 45 de ani sunt termionati din punct de vedere al antrenoratului . Au niste principii valabile mai degraba la Lupte nu la fotbal . PS. Cred ca mai dureros pe Taica Sdrobis si acolitii lui e ca Italienii astia le-a cam dat cu tabla in cap .

 •  07 Iulie 2009, 19:39

multe din comentariile voastre sunt rautazioase si au greseli ,nu stiu de ce ati sarit asa ca arsi ???

stresul_tau  •  07 Iulie 2009, 18:58

shi steaua..a batutu pe eindhovem ..daca nu ma insel..cu 1-0..shi a luat 5 in retur...sau sa va mai amintesc de de 3-0 cu psg..la masa verde?..shi cate ati luat in retur?...aud???? oricum sdobis asta e ceva fenomenal...sir alex ferguson al romaniei...ma lasi?

stresul_tau  •  07 Iulie 2009, 18:56

mircea4steaua...a a castigat cu echipa a 2-a a lui juve...din penalty...bvo....dar in rest?...ce a mai castigat?...shi cate a luat de la juventus dupa aia?.....???

stresul_tau  •  07 Iulie 2009, 18:53

asa e nene sdobis....i-ati facut antrenori prin incompetentza voastra...shi s-a demonstrat ca un antrenor din serie c..e mai bun decat matale. ia zi-ne cate blaturi ai facut la viatza matale?...de cate ori nu te-ai pus capra?...shi ce ai realiza de vrea 20 de ani incoace?...ca pana acum 2-3 ani nu te-a incurcat napoli sa nu iei campionatul....asta numai prostii vb.

 •  07 Iulie 2009, 18:43

sdrobis in ce calitate vorbeste ? era sa uit, ca la descoperit pe Vali Badea. sa fim seriosi!

 •  07 Iulie 2009, 18:05

Domnule Zdrobis, sunteti depasit complet. Cum sa-i facem noi mari pe Zenga, Bergodi? Sunteti pueril si imatur. Acesti antrenori sau ridicat singuri prin valoarea lor. E suficient sa ne gindim ca nu se baga la aranjamentele din fotbalul nostru. Cit despre crescutul tinerilor sub aripa celor virstnici, nu ar fi indicat, in sensul ca ar putea invata arta aranjamentelor. Eu zic ca Dan Petrescu si R. Lucescu sunt exemple bune ca se poate, numai ca trebuie seriozitate, perseverenta si corectitudine

 •  07 Iulie 2009, 16:57

Exista si antrenori romani buni - problema este ca sunt putini. Si de obicei sunt cei care au vazut ce inseamna strainatate in fotbal. DE acolo au invatat, nu din Romania. Bergodi, sa avem pardon, are cea mai tare scoala de antrenori absolvita. In plus e un om cu bun simt, alta mentalitate si cu niste standarde morale. De ce jucatorii isi dau seama ca Bergodi e altceva dupa ce au trecut de Lacatus? De ce nu l-au facut antrenor si pe Lacatus? Unde nu e...nu e.

 •  07 Iulie 2009, 16:54

romania are cea mai puternica scoala de antrenori din lume :))antrenorii sunt pregatiti de marele senil radulescu ,cel mai slab ,pardon cel mai bun antrenor de liga 4 din Europa.

 •  07 Iulie 2009, 16:51

Domnule Sdrobis cu tot respectul va contrazic: Reciprocitațile voastre și blaturile facute de conducatorii si antrenorii cu asazisă experiență au facut ca antrenori formati în alte campionate sa confirme in campionatul nostru

  • 1
  • 2

Comentează