FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Se anunță o vară agitată la Viitorul: „Vrem să vindem cât mai mulți jucători, altfel bugetul nostru nu va arăta bine”

Gică Hagi și Gică Popescu lucrează împreună la Viitorul de un an
Gică Hagi și Gică Popescu lucrează împreună la Viitorul de un an

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iunie 2020 19:19

Gică Popescu (52 de ani), președintele celor de la Viitorul, a declarat că formația dobrogeană își propune în perioada următoare să vândă cât mai mulți jucători, pentru a-și asigura bugetul în vederea sezonului viitor.

De asemenea, „Baciul” a dezvăluit că mai mulți tineri fotbaliști au făcut deja pasul de la juniori la echipa mare. Cel mai probabil, aceștia vor putea fi văzuți în cele două amicale pe care Viitorul le va disputa mâine împotriva Universității Craiova (orele 11:00 și 14:30), dar și în partidele din play-out.

Gică Popescu, președinte Viitorul: „Vrem să vindem cât mai mulți jucători”

„Hagi a adus deja la echipa mare în jur de 9 jucători de la academie. Vrea să-i vadă în perioada următoare. Probabil, acesta este și interesul celor de la Craiova pentru meciurile de mâine. Și ei vor să ruleze tot lotul înaintea partidelor oficiale.

Pentru noi, vânzarea de jucători reprezintă o necesitate! Bugetul nostru nu arată foarte bine fără acești bani care vin din transferuri. Astfel, suntem nevoiți să acoperim problemele financiare din vânzarea de jucători. Vrem să vindem cât mai mulți, pentru a avea cât mai mulți bani. Doar așa putem ieși pe profit”, a spus Popescu, în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Clasamentul play-out-ului din Liga 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Harlem Gnohere a rupt tăcerea după despărțirea de FCSB: „Becali face schimbările și primul «11». E frustrant!”

Astra nu a luat licența pentru cupele europene! Motivarea comisiei de licențiere

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează