FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Harlem Gnohere a rupt tăcerea după despărțirea de FCSB: „Becali face schimbările și primul «11». E frustrant!”

Harlem Gnohere a plecat de la FCSB
Harlem Gnohere a plecat de la FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iunie 2020 17:40

Harlem Gnohere (32 de ani) a vorbit pentru prima dată într-o apariție televizată, după despărțirea oficială de FCSB. Francezul a afirmat că a fost deranjat de declarațiile lui Gigi Becali la adresa lui și afirmă că este numulțumit de faptul că nu a fost lăsat să plece mai devreme, atunci când a avut oferte.

„Era momentul să plec. Am văzut că patronul vorbea despre mine, nu mi-a plăcut ce a spus și am decis să nu mai rămân acolo. Am avut oferte din afara României, în ianuarie, dar patronul a cerut sume astronomice pentru mine, și nu am putut să plec. Am avut oferte din Turcia, Cipru, dar n-au vrut să mă lase.

Am simțit în multe momente că nu sunt respectat la FCSB. Este dificil. Toată lumea știe că la FCSB Gigi face schimbările și primul «11». Știi la ce să te aștepți când vii aici, dar e frustrant.

Cea mai frumoasă amintire rămâne victoria cu Lazio din Europa League (n.r. scor 1-0 pentru roș-albaștri, în turul „16-imilor” Europa League, sezonul 2017-2018, golul victoriei fiind înscris chiar de «Bizon»)” , a spus Gnohere, în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Harlem Gnohere și-a luat rămas bun de la FCSB

FCSB și Harlem Gnohere au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. „Bizonul”  a transmis imediat un mesaj pe Instagram, în limba franceză, prin care le-a mulțumit tuturor pentru o colaborare fructuoasă. De o mențiune specială a avut parte Cătălin Făiniși, ofițerul de presă al vicecampioanei. 

„Aceasta este una dintre cele mai grele scrisori pe care a trebuit să le scriu în viața mea. Fac asta cu mare tristețe pentru că îmi iau rămas bun de la clubul care m-a făcut să joc în cupele europene, un vis de-ale mele. Am petrecut 3 sezoane fantastice la Steaua și m-am bucurat de fiecare minut al șederii mele aici. Laurențiu Reghecampf, Nicolae Dică, Mihai Teja, au făcut parte cu toții din experiența mea la club. 

Au fost o sursă de motivație la fiecare antrenament și la fiecare joc. Sper doar că prin prestațiile mele le-am putut mulțumi măcar puțin pentru încrederea acordată. Voi, suporterii, angajații colegii de echipă, toți cei care ați contribuit la povestea mea, îmi veți rămâne mereu în suflet. Vă mulțumesc mult! Cătălin Făiniș, ești fratele meu. Sunt fericit că te-am cunoscut aici, la FCSB. Te iubesc, frate”

Harlem Gnohere

51 de goluria reușit Gnohere în 115 meciuri disputate pentru FCSB în L1. El a înscris pentru roș-albaștri goluri importante și în Europa, inclusiv pe cele două din „16-imile" Europa League cu Lazio, 1-0 la București și 1-5 la Roma, în primăvara anului 2018

1.3 milioane de euroeste cota de piață a lui Harlem Gnohere, potrivit Transfermarkt

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali și-a găsit „victima” din lotul FCSB înainte de reluare: „Nu sunt mulțumit de el! Ce a jucat?”

Laurențiu Reghecampf, despre lupta la titlu din Liga 1: „Steaua are un minus. O să-l sun pe Becali înaintea meciului cu CFR Cluj”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
10209355191619210
Dani Dany  •  05 Iunie 2020, 19:31

ce zice el nu e nicio noutate.

flojo
flojo  •  05 Iunie 2020, 19:20

Ce surpriză, a spus ce știe toată lumea! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valdino
valdino  •  05 Iunie 2020, 19:12
Postat de caesarone pe 05 Iunie 2020, 18:51

Chiar si asa, recunoaste ca FCSB e Steaua!:)

Cand a fost intrebat ce inseamna fcfcsb nu a stiut sa raspunda nici in franceza :)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează