FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Se anunță o zi de sîmbătă de neuitat! Steaua are un as în mînecă în fața lui ASA în lupta la titlu

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 mai 2015 21:07

Zecile de milioane din Liga Campionilor se joacă în acest weekend doar pe teren.

Finalul sezonului nu mai e viciat de valizele care erau plimbate la jumătatea anilor 2000 pentru a motiva adversarele rivalelor în lupta pentru titlu.

Steaua însă are un as în mînecă, în timp ce ASA își pune speranțe doar în interesul și onoarea Brașovului.

Atenția nu va fi doar pe cele două candidate la titlu, Steaua și ASA Tîrgu Mureș, ci și pe adversarele lor din această etapă, FC Brașov și Petrolul Ploiești.

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de astăzi sau pe platforma digitală detalii despre atuul pe care îl are Steaua în fața lui ASA Tîrgu Mureș!

Tot în ediția ediția exclusiv print de azi, Gazeta vă prezintă poveștile stadionului Anfield Road, vechi de 131 de ani, strînse într-un tur unic

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (55)
rozu
rozu  •  16 Mai 2015, 15:57

atuul este unul care o are mica!......

manutd.steaua
manutd.steaua  •  16 Mai 2015, 14:08

mis e pare absolut normal sa premiezi o echipa care nu mai are pt ce juca!!!titlul este jucat oricum...steaua cu marele antrenor galca,nu va face mai mult de 3 puncte din ultimele 3 meciuri!galca va pierde si ambele finale....si va dovedi cat bun simt are!!!cand esti total depasit de situatie,pleci,daca ai bun simt,nu stai pe banca nu-mi sa-ti iei banii,ca e patronul prost si nu te da afara!abia astept sa scapam de galca,singurul castig din 2015!!!

guyencea
guyencea  •  16 Mai 2015, 13:47
Postat de oviatapentrusteaua pe 16 Mai 2015, 12:45

Sa citim lista de inculpati din comunicatul DNA ca sa vedem cine finanteaza prin coruptie Tg Mures si pe cine reprezinta acest club: KISS IMOLA director economic ai municipiului Tîrgu Mureș-infracțiunea de abuz în serviciu, BENEDEK ISTVAN, GOMBOS GEZA CSABA, PETI ANDREI, JOZSA TIBOR, KARACSONY ERDEI ETEL, BAKOS LEVENTE ATTILA, TORZSOK SANDOR LASZLO, KIKELI PAL ISTVAN, SOOS ZOLTAN, HALLER BELA.

Esti II DD II OO TT!! Ciobanul tau a stat in puscarie si a iesit datorita sistemului ticalosit al lui Basescu!! Sunteti o plaga a acestei societati romanesti!! Si tu ca postac de serviciu si steaua ca echipa mafiota!! Romania VA URASTE!! Huoooo!!

Vezi toate comentariile (55)
Comentează