FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAȘ

Se ascute lupta la Gaz Metan! Ultimele mișcări de la Mediaș

Luni, Cristi Pustai a adunat majoritatea voturilor pentru a fi noul președinte
Luni, Cristi Pustai a adunat majoritatea voturilor pentru a fi noul președinte

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2020 21:31 / Actualizat joi, 16 iulie 2020 21:32

Lupta pentru putere la Gaz Metan a ajuns la un alt nivel. 

Luni, Cristi Pustai a adunat majoritatea voturilor pentru a fi noul președinte al grupării care a scăpat pe 7 iulie de reorganizare și de insolvență. Marți, Valentin Iordănescu a fost numit președinte de către o adunare ce în ședința de miercuri a Adunării Generale Extraordinare a fost contestată ca fiind nestatutară!

Și miercuri a fost reconfirmat în funcție Cristi Pustai. Cu 22 din 29 voturi, s-a votat înlocuirea lui Valentin Iordănescu, Mircea Costea, Deian Horea și Tătar Ion. Adunarea Generală Extraordinară a votat în unanimitate înlocuirea lor cu Iosif Biro, Dorin Roșca, Dorina Dospoli și Olimpiu Aldea.

Mai departe, astăzi, Teodor Luca, membru în Comitetul Director, a înștiințat clubul din Mediaș printr-un document iscălit de el: "Referitor la hotărârea Consiliului Director, considerăm că hotărârea nr. 1 din 14.07.2020 prin care s-a numit Valentin Iordănescu președinte al Gaz Metan Mediaș este nulă, deoarece personal nu am avut cunoștință despre convocarea unei alte ședințe a Comitetul Director. Singura convocare de care aveam cunoștință este cea înregistrată la CS Gaz Metan Mediaș cu nr.732/10.07.2020. Astfel, considerăm că hotărârea nr.1 este nulă și din cauza faptului că acest Comitet Director nu a fost convocat legal.

Iar Ioan Mărginean, fostul administrator special al grupării, a făcut o sesizare la Judecătoria Mediaș: "Prin prezenta solicităm înscrierea în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor a modificărilor survenite în organele de conducere ale clubului, conform Hotărârii nr.3/2020 a Adunării Generale a Membrilor clubului. Tabăra Iordănescu acuză că Adunarea Generală de ieri ar fi fost convocată ilegal și contestă decizia de a-l numi pe Cristi Pustai ca președinte. Cei care-l sprijină pe Pustai susțin, însă, că Adunarea este statutară pentru că au participat 22 din cei 29 de membri.

1,7 milioane de euroeste suma ce va intra în conturile clubului numai din drepturile TV

Neluț Roșu despre problema cu salariile de la Gaz Metan: „Ultimele salarii le-am primit pentru ianuarie și februarie”

EXCLUSIV Incredibil: Iordănescu, dat afară după 24 de ore! Scandal uriaș la Gaz Metan: două tabere luptă pentru putere

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează