FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - U CLUJ

VIDEO Se pregătește marea împăcare în Bănie? Informații din interior despre conflictul Mititelu - Peluza Sud: „Probabil că așa va fi”

Tensiunile dintre galerie și familia Mititelu sunt la cote maxime / foto: Gazeta Sporturilor +21   FOTO
Tensiunile dintre galerie și familia Mititelu sunt la cote maxime / foto: Gazeta Sporturilor

Articol de , - Publicat sambata, 04 februarie 2023 10:28 / Actualizat sambata, 04 februarie 2023 10:56

Marcel Pușcaș (62 de ani), directorul general al celor de la FCU Craiova, și-a felicitat jucătorii pentru prestația din meciul cu Universitatea Cluj, câștigat de olteni într-o manieră entuziasmantă, scor 5-0.

Fără fani, oltenii lui Mititelu s-au descătuşat pe stadionul pustiu şi au bifat cea mai categorică victorie a lor în Liga 1. Cu Chiţu şi Bahassa în zi de graţie, FCU şi-a recuperat rapid punctele pe care probabil le va pierde cu Sepsi la masa verde. 

După meci, Marcel Pușcaș a vorbit despre victoria cu U Cluj și despre situația tensionată dintre patronat și galerie. 

De ce a lipsit Adrian Mititelu de la victoria sezonului » Decizia bizară a finanțatorului de la FCU Craiova
FCU Craiova - U Cluj 5-0
De ce a lipsit Adrian Mititelu de la victoria sezonului » Decizia bizară a finanțatorului de la FCU Craiova

Marcel Pușcaș: „Să nu ne culcăm pe o ureche, urmează meciuri grele”

„Fotbalul fără spectatori nu e în regulă, dar nici să ai reacţii nepotrivite. E important că jucătorii au evoluat bine chiar şi în absenţa suporterilor. Am avut o discuţie cu ei, în urmă cu trei zile, patronul i-a încurajat şi le-a spus să-şi vadă de joc. 

Au respectat ceea ce li s-a cerut, îi felicit şi sper să o ţină tot aşa. Dar nu înseamnă că trebuie să ne culcăm pe o ureche acum, urmează meciuri grele. Primul, cel cu Rapidul, e cel mai greu”, a spus Pușcaș. 

Marcel Pușcaș, despre conflictul dintre Mititelu și fani: „Trebuie găsită o formulă de compromis!”

Oficialul juveților consideră că ar trebui să aibă loc o reconciliere cât mai rapidă între patronul Adrian Mititelu și nucleul dur al galeriei oltenilor. 

„Probabil că aşa va fi într-un final (n.r. - o posibilă împăcare între Peluza Sud și familia Mititelu). Nu cred că poţi s-o ţii aşa la infinit, trebuie găsită o formulă de compromis. 

Echipa are nevoie de suporteri, e un club cu suporteri, vechi, la care suporterii au contribuit de la înfiinţare. Dar doar în anumite relaţii şi cu o anumită decenţă. Deciziile majore nu le ia decât patronul Mititelu”, a spus Marcel Pușcaș, la zona mixtă. 

Lucrurile au ajuns mult prea departe. Nu ne mai spălăm rufele în public. Am aplanat mereu conflictele cu familia Mititelu şi aşa va fi şi acum. Am discutat cu el, lucrurile vor reveni la normal.

- Sorin Chipeșu, lider Peluza Sud 1997, confor Prima Sport

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV De ce a lipsit Adrian Mititelu de la victoria sezonului » Decizia bizară a finanțatorului de la FCU Craiova

Atmosferă dezolantă la Craiova, după decizia fără precedent a lui Mititelu » Cine a pătruns în tribune la meciul cu U Cluj

VIDEO + FOTO Stadionul gol, poarta plină » Craiova lui Mititelu a spulberat-o pe U Cluj!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
craiovenis
craiovenis  •  04 Februarie 2023, 21:53

Tovarasu Puscas, matale cum te-ai impacat cu colegii de la Steaua de la care furai banii din vestiar?Domnul Gatu te-a rarit de acolo, ca nu ii placeau hotii!

eunescu09
eunescu09  •  04 Februarie 2023, 15:22

Singura soluție este trimiterea după gratii a celor vinovați căci altfel riscam sa asistam la acte incalificabile. Ce este aceea "ultras"? O invenție stupida pentru a masca și justifica acțiuni de forță neconforme cu legile tarii, mai ales ca nici unde nu se spune ca spectatorul de fotbal este derogat de răspundere.

Angelica17
Angelica17  •  04 Februarie 2023, 15:06

Mare noroc cu Marcelica asta.Cunoaste fotbal cât aproape toți conducătorii de cluburi din România.Nu știu daca-l depășesc doi-treiPrin asta Mititelu e deasupra clonei.Daca nu-l aveau pe Pușcaș retrogradat sigur.Marcelica și ca jucător a fost peste ***.Daca nu avea accidentarea cea stupida,era unul din marii jucători ai României.Este liantul între Mititelu, antrenor, jucători și suporteri.Păcat ca nu s-a putut înțelege cu Becali și ca nu a câștigat Președenția FRF.Poate mai încearcă sa scăpăm odată de Burleanu&co

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează